• Screenracer #10348
    Oké ez rendben van, csak én nem erről beszéltem. Ez akkor teljesen elfogatható lenne, ha 100%-osan le lenne minden modellezve, de tudjuk jól, hegy ez nem így van. Tehát ha nem kapok teljesen élethű dolgokat, akkor kompromisszumokra van szükség. Maga a fékmechanizmus nem jól vagy nem teljesen jól van lemodellezve. Pont ez a lényeg ha már játék, akkor legalább próbálják meg azt a hatást kelteni, mint amikor az autómmal fékezek, utcai autórol van szó, ABS-sel vagy anélkül. Sajnos nem tudom a kocsimban kikapcsolni teljesen az ABS-t, vagyis nem akartam belepiszkálni, ezért ABS nélküli autón próbáltam ABS nélküli fékezéseket. Azután több autón kábé azokon a sebességeken próbálgattam AC-ban is, ez elég jó teszt hétköznapi szinten. De mondjuk úgy hogy ne sértsem senki érzéseit nem az jött AC-ban mint a valóságban. És nem csak haszálnyi különbségek voltak. Itt most nem térnék ki a superautókra vagy a versenyautókra mert nulla tapasztalatom van e téren. És nem is az a cél, hogy határon autózva mit tud az AC, hanem csak alacsony, max. 120 kmh-n való összehasonlítás. Mindenesetre ha ilyen fékek lennének az autómban, akkor visszakérném a pénzemet a gyártól. A játékvezérlőm elég jónak mondható, de csak gyári, semmiféle módosítást nem csináltam rajta, mert már így is elég drága volt. Tehát elvárható, hogy a játékgyártó igazítsa a piaci igényekhez a játékát. :))
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.11.10. 15:34:57