• Screenracer #10345
    "A fék...sztem sokadlagos, mert a legtöbb autón nem lehet állítani fékhűtést, és az ABS dolgozik. ..de valóban ez is lehetne részletesebb."

Modjuk ezt kifejthetnéd bővebben, mert én az egyik legfontosabb elelmként tekintek a fékre. Az hogy lehetne részletesebb, az nem egészen fedi a valóságot, mert teljesen hibás alapelven működik. Az által, hogy a fékerőt nem tudom állítani, teljesen felborul a rendeltetése. Már egészen kis nyomásra is többnyire blokkolja kereket, emiatt a fékezéskor fellépő surlódás teljesen a gumikra hárul, a gumik meg pattognak az úton és egy fékezésre hajlamosak elkockásodni. A féket a tárcsán kellene csúsztatva használni, de az szinte lehetetlen ebben a játékban. Két éve volt a CARS-ban hasonló a fék mehanizmus, akkor lett beépítve a fékerő szabályzás, ami a fékbalanszszal együtt már elég hatékony lett, a gumi elpattogásánál meg megemelték a frenkvenciaszámot, ami azt eredményezte, hogy mikropatogásokból egy folyamatosabb gumicsúszás lett érezhető, amit már sokkal jobban lehet kontrollálni. AC-ban jelenleg ez az alacsonyabb frenkvenciaszám miatt úgy érződik, hogy fékezéskor a gumi sokkal több időt tölt a levegőben, ergo nincs tapadás megnő, a fékút ráadásul a blokkolás miatt sokkal hamarabb használhatatlanná válik a gumi. Mellesleg teljesen mellékes, hogy milyen hőfokig melegszik a féktárcsa, mert még ABS-sel is hajlamos a blokkolásra. Ezt sürgősen javítani kellene. Hát igen ha úgy tetszik részletesebbé kellene tenni.