SityiSXT#10339
Akkor ömlesztve, majd kiválogatjátok...
Nem kéne külön topik, mivel a játék ugyanaz minden platformon, ergo elférnénk itt is alapesetben. Ha csak feleannyi energiát fektetne itt mindenki abba, hogy kordában tartsa az érzelmeit és normálisan beszélgetne a játékról, állítom, színvonalas beszélgetés lenne.
Mióta idejöttünk az SG-re? A regisztráció időpontjának mi köze ahhoz, hogy az adott személy mit ír a fórumon? Ha már ezen a vonalon akarsz elindulni, akkor jobb, ha tudod, hogy én pl. kb. 7 éve regisztráltam - persze ez semmit nem jelent. Viszont ezen analógia alapján 7 éve rontom itt a levegőt? Vagy ez megint olyan általánosítás, amiért nemrég én is kaptam egyet? Szó sincs róla, hogy szőrszálhasogatnék, de nem ártana tisztázni, mit is értesz pontosan a kijelentéseid alatt.
A másik topik: nemrég végigpörgettem, mi is zajlott ott pontosan:
- Július vége: megnyílt a topik, megy is az oltás ezerrel. Megy pár napig, majd jön a finálé, a szokásos jajjdeutálomScreenracert
- 10 nap pihi, majd Gamescom videó, utána rögtön fikaműsor pár napig
- Újabb kb. 2 hét csönd, majd az első hivatalos PS4 videó linkelése, erre megint fika jön.
- Újabb majdnem 2 hét, majd fikaparádé indul. Egy X1 videó.
- 4 hét szünet után újabb fikázás indul a megjelenés elcsúsztatása apropóján.
Azóta 3 hét csönd. Szép sorminta: hosszú csönd után valaki mindig elkezdi oltani szerencsétlen játékot, amiből csak veszekedés és a modikhoz rohangálás lesz. Tényleg ez minden vágyatok? Tényleg ennyire nem bírtok itt meglenni beszélgetni a játékról, tényleg kell nektek egy hely kitombolni magatokat? Ha igen, ebben az esetben feladom... Pedig szerettem volna, ha értelmesen tudnánk erről a játékról beszélgetni. Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2014.11.10. 10:21:32