• Screenracer #10332
    "Laccoo: Lehet itt rosszat írni a Carsról, miért ne lehetne? Erről szó sincs, hogy Screenracer itt Gestapósat játszik - csak ez legyen normálisan megfogalmazva, ennyi a titok. Azzal nem sokat lehet kezdeni, ha csak annyit mondasz, hogy márpedig ez így szar. A haverjaid lehet, hogy értik (ahogy erre már utaltál is), de szeretném én is érteni. ;) "

Valójában az a baja, hogy mint írja mi idejöttünk. :DDD Idejöttünk és vége lett a végnélküli fikázásnak, mert tényeket állítottunk szembe az állításaival, amire természetesen nem volt soha érdemi válasz, mert kábé annyira futotta, hogy ez is szar, az is szar. :)) Nem lett most se, meg előtte se törölve a hsz-e, vagyis még akkor volt ilyen amikor az admin napi rendszerességgel idejárt, de akkor sokszor az én hsz-eim is törölve lettek. Amikor HG lettem saját magát "száműzte" innen, mert tudta hogy onnantól gazdája lesz a topiknak és nem trollkodhat a kedvére és mint korábban írtam az építőjellegü, megalapozott véleménynyilvánítás nem az erőssége. Őszintén bevallom nekem nem hiányzik a folyamatos köpködés ide, tehát örömmel vettem, hogy mellőzi az ideirogatást. És mivel nem járt ide nem is volt módom törlgetni a hsz-eit, vagyis ezek az ismert okok, csak szintén csúsztatgatások, hadd ne mondjam, hazugságok az állítólagos hsz eltüntetésekről.

Persze személyeskedő, flémelő magatartásnak itt nincs helye, tehát azért ne gondolja senki, hogy innentől majd nem fogom kitakarítani a szemetet. ;)
    Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2014.11.10. 08:31:57