SityiSXT#10326
Zászlók-büntetések: Dehogy lesz ettől árkád az AC - csak ez a megoldása olyan árkádos lett. Nagy különbség!
Én a Tatuust vágtam neki valamelyik palánknak Spaban (talán pont az Eau Rougeban), és bár keményen kellett ellenkormányoznom, továbbment a verda. A Project Carsban egy Z4 GT3-mal csúsztam ki egy kanyarban olyan 250 körül, és kiszakadt a jobb hátsó kerék - úgy már nem tudtam továbbmenni.
Ami pedig a féket illeti: Szerintem ez a része elég jól el lett találva a Carsnak. Nem tudom, eddig hány szim tudta ezt, de itt nem rossz - és jó lenne, ha az AC is tudná. (Nem értek hozzá, de szerintem az ABS pont segíti a fékek melegítését, hiszen a hő a fékpofák és a tárcsa súrlódása miatt jön létre - ha pedig blokkol a kerék, akkor a pofák megfogták a tárcsát, tehát nem súrlódnak)
Na de van idejük még Kunoséknak dolgozni - abban meg biztos vagyok, hogy figyelemmel követik a Carst is, tehát látják, mit tud a konkurencia. Majd ha kijön mind a kettő, meglátjuk, miben lesz jobb az egyik és miben a másik. ;)
Laccoo: Lehet itt rosszat írni a Carsról, miért ne lehetne? Erről szó sincs, hogy Screenracer itt Gestapósat játszik - csak ez legyen normálisan megfogalmazva, ennyi a titok. Azzal nem sokat lehet kezdeni, ha csak annyit mondasz, hogy márpedig ez így szar. A haverjaid lehet, hogy értik (ahogy erre már utaltál is), de szeretném én is érteni. ;)