• SityiSXT
    B-Type, olvasod ezt? Úgy tűnik, nem csak te érzed úgy, hogy általánosítás áldozata lettél... :D
    Nézd, én szándékosan nem nevezek meg senkit, és direkt próbálok úgy fogalmazni, hogy ne ujjal mutogatás legyen belőle. Nem amiatt lett az a jelenlegi aláírásom, ami itt folyik az SG-n: ez a tendencia nemzetközi. A WMD fórumon van egy topik, ahová a Project Carsról szóló hírek, cikkek linkjeit gyűjtjük. Országtól, nyelvtől függetlenül megy ez a trollkodás. Nálam egyszerűen a legutóbbi ilyennél elszakadt a cérna, és tiltakozásom jeléül ez az aláírásom most. Nem általában az AC játékosokra értem ezt, hanem azokra, akik puszta érzelmi alapon dicsőítik az egyik játékot, miközben a másikat a porba tapossák - talán a B-közép egy jó párhuzam erre.
    De kanyarodjunk vissza az SG-re. Az imént megfogalmazott AC-val kapcsolatos meglátásaimat szerinted hogy fogadnák az AC topikban? Nem látom értelmét oda beírni, mert a reakciók biztos többet foglalkoznának a személyemmel (merthogy én ugyebár "Carsos" vagyok), mint az általam felvetett kérdésekkel. Lehülyézni soha nem hülyéztem le senkit ezzel kapcsolatban - sőt, próbáltam normális mederben tartani a társalgást, amíg lehetett; bár szerintem inkább kevesebb, semmint több sikerrel... Nem kenyerem a veszekedés, viszont érdekel mások véleménye - és ha történetesen nem egyezik az enyémmel, szeretném tudni, mi az alapja ennek. Azzal viszont nem sokat tudok kezdeni, hogy ha csak túlfűtött érzelmektől vezérelve irkál/ordibál...
    Uraim! Húzzunk itt egy vonalat! Ami történt, megtörtént - a nyomai úgyis olvashatóak a fórumon. Mi lenne, ha mostantól úgy próbálnánk meg beszélgetni a Project Carsról és a konkurenciáról, hogy közben nem hánytorgatjuk fel a múltbéli sérelmeket? Mi lenne, ha végre a játékról beszélgetnénk? Nem, senki ne válaszoljon úgy erre, hogy "de hát az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött", mert akkor soha nem keveredünk ki ebből a mókuskerékből! Érett emberek leszünk és nekifutunk ennek a témának akkor még egyszer, vagy jön a modok-rockerek háború szimulátoros változata?