• SityiSXT
    Nem szól az az aláírás személyesen senkinek, de elég sokszor bebizonyosodott már, hogy sajnos így van (elég a konzolos topikot megnézni, de márutt is lement már jópár csörte ezzel kapcsolatban, nemzetközi szinten is), nekem meg nem tetszik ez a hirig. Sőt, az AC saját fórumán is a Cars topikban elsősorban a Cars oltás megy - a WMD fórumán viszont teljesen normális hangnemben beszélgetnek az AC-ról a topikjában.
    Ha tehetném, aláhúznám / dőltté tenném a fanboy és rajongó szavakat, mert az én olvasatomban a kettő nem ugyanaz. Én magamat ugyanúgy AC rajongónak tartom, mint CARS rajongónak, mert bár kedvelem mindkettőt, a konstruktív jellegű bírálatot el tudom velük kapcsolatban fogadni - a fanboyokkal ellentétben. ;) Akinek nem inge, ne vegye magára (ezért sem neked szól ;) ) - de jó lenne, ha akinek az, felöltözne tisztességesen és értelmes beszélgetést folytatnánk a két játékról. Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen akár egyik, akár a másik: őrültség ilyet elvárni, de csak azért a földbe taposni a másikat mert nem a személyes kedvenc, mindezt mondvacsinált, szűklátókörú okokkal - na az már egyfajta szegénységi bizonyítvány.
    Virágozzék minden virág, beszélgessünk a két játékról, mérjük össze őket - de normálisan, rajongókként, nem fanboyokként. (És tökmindegy, hogy ki kezdte úgy, hogy a másik visszaütött: nem szabad elkezdeni, ennyi a titok!)