Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
Screenracer #10193 Lényegében egyetértünk, sőt ebben a vetületben igazat is adok neked. De én még nem láttam CARS-ban 2d-s kátyút vagy 2d-s rázókövet. Pont az ilyen aprólékosságok miatt késik, mert mindent ki akarnak dolgozni benne. Nincs festett lökhárító, nincs 2d-s útpadka. Vagy legalábbis a végtermékben nem lesz. A CARS-ban folyamatában rakják bele a dolgokat, szóval előfordulhat, hogy egy ideig placeholder cuccok vannak benne, de ezen csak az akad fenn akinek gőze sincs a fejlesztésről és azt hiszi, hogy a Tesco polcán születik egy játék. :))
A vita nem is arról van részemről, hogy melyik jobb. Szerintem van SMS-nek is akkora múltja a szimek területén, még akkor ha a múltban többször változott is a nevük(SimBin, Blimey Games), mint Kunosnak tehát nem programozó analfabéták csinálják a CARS-t. És azoknál mindenképpen többet tudnak erről a szakmáról, mint az itt tudálékoskodók. :( És mivel én felhasználó vagyok és nem fejlesztő így azokban bízom jobban, akik már felmutattak valamit, bizonyítottak.
Mondok egy példát. Mikor megjelent a STAR WARS Epizode I., akkor jöttek a hangok, hogy ezt nem így kellett volna, nem lett volna szabad engedni, hogy Lucas rendezze, írja meg ilyenek. Innen is üzenem, hogy ébresztő!!! LUCAS szellemi terméke a STAR WARS, nélküle nem létezne, az ő fejéből pattant ki, az ő univerzuma, azt csinál vele amit akar. Lehet mondani hogy nem tetszik, lehet elmélkedni arról, hogy ez jobb lett volna így vagy úgy, de ez akkor is más ember terméke és ő tette le az alapokat. Tehát a megmondóknak tudom üzenni ha ekkora ászok miért nem ők találták ki a Csillagok Háborúját?
Ebből kiindulva lehet itt villogni az AC-val a CARS-szal szemben, de ez csak más tollával való ékeskedés, de semmi érdeme egyikünknek se egyik létrejöttében se.