• unrealnoise
    folyamatosan bővül a cucc, autó és pályalistát itt találhatod a legördülő listában.

Természetesen vannak kamunevek is, pályáknál pl. Bologna = Imola, Connecticut Hill = Watkins glen, de van itt még silverstone, Bathurst, Willow Springs, SPA. és gokart pálya, teszt pálya... etc. folyamatosan bővülget, de a pályák még nincsenek kész teljesen. (Különböző verziónál, kidolgozási szinten állnak, persze ettől még mindegyiken lehet menni.)

kategória elég sok van már, gokart-tól a Formula A-ig.

És igen, ugyanazt megkapod csak havonta. tehát lesz három hét, amikor te nem a legfrissebbel játszol, mert a Team memberesek (25 dodó) azt ugye minden héten megkapják.

Fontosnak tartom megjegyezni, ha komoly szimulációra számítasz, hogy elég gyenge a fizika és az FBB, igazából ez nem is szimulátor még (!) szerintem. vagy ha annak veszem, ez a leggyengébb amit az utóbbi években próbáltam, láttam...

Ha a látvány, meg a körítés érdekel, és ennyi megvesz kilóra, a te játékod lehet. Nekem nem jött be, mint korábban mondtam én már a 25 dodót is sajnálom.

Pláne hogy az új csomag újfent nagyrészt csak grafikus cuccokat tartalmaz, olyan átbaszás szagot érzek itt, hogy én szégyellem magam...