• narumon
  #91
  2az engadget egy full objektiv oldal, soha nem allt sem az apple, sem az android melle. egy teljesen tenyszeru osszehasonlito tablazatrol beszelunk. es a legtobb tulajdonsagban a nagyobb tenyleg jobbat jelent narumon, barmilyen meglepo is :D "

  Ahan akkor gyorsan szaladjunk csak végig a "baromságokon"

  1, Nagyobb Ghz = gyorsabb processzor - azt hiszem ezt a PC-s világban már végletekig megcáfolták, de telefonos oldalon is elég megnézni, hogy az Iphone4 egyetlen árva maggal mit produkált.
  2, Tudtommal a 4S is 1GB memóriával jön
  3, TV out - győztes az MHL, hogy miért jobb mint a HDMI vagy a dock connector, azt nem tudni....
  4, 8Mpixel kamerák közül kihozta győztesnek a HTC Titan kameráját mert f értékben 2.2. Azt, hogy egy kamerának ezek elhanyagolható adatai arra rá se rántsunk. (Odaadok neki egy régi 4Mpixel Canont - de tuti, hogy kihozza győztesnek a HTC fényképezőjét mert szerinte 8 nagyobb mint 4. Az hogy képminőségben a 4Mpixeles Canon lealázza az kedves szerkesztőt már nem is érdekli
  5, SIM jobb mint a MicroSIM. - Szimplán követte a nagyobb jobb elvet, más értelmét nem látom.
  6, LEGVICCESEBB! Itt magából csinál hülyét; elismeri, hogy a 4S sokkal tovább bírja akkumulátor időben, ezért ad ide egy pontot, majd utána rögtön ad a Samsungnak egy pontot mert nagyobb az akksija (amivel kevesebb ideig bírja) :P
  7, és végül még egy pont a Samsungnak szimplán azért mert nagyobb.

  Hát ha ez szerinted objektív összehasonlítás (rengeteg szubjektív tényező van benne ugyanis), akkor nincs is több kérdésem hozzád, de szerintem gondold át mégegyszer.

  "SIM > microsSIM, microUSB > dock connecto"
  ebben mi a meglepo? a user szempontjabol amelyik teloba belemegy sim, abba minden belemegy, microsim is. a microUSB pedig elvileg A SZABVANY telefonok es hordozhato eszkozok csatlakozasara, egy kabel jo lenyegeben a telefonomhoz (toltesre is!), fenykepezomhoz, kameramhoz, mindenhez. ellenben az apple sajat fosaval. ha ez nem elony akkor nemtom mi az. nem az osszehasonlitas elfogult, az tokeletesen objektiv. ti vagytok azok, akik megkerdojelezik csak hogy a fos telefonjukat vedjek, amiben mindenki csalodott.