• narumon
    #160
    "Hűha... neked az elit dolgokról nem sok fogalmad lehet."

    Óóó biztos nincs. Mondjuk kérdés mit nevezünk elitnek.

    "Aki megteheti saját pincészete is van, saját palackozója, brand-je etc. A borászat a kultúra egyik magas foka is tud lenni, nem a falusi parasztokból kéne kiindulni."

    Nohát ezt nem is tudtam, tényleg? No ne mondd már? (Borászkodni nincs időm, de a neves borászok azért ismernek ha már itt tartunk - és saját brandem is van, igaz az nem bor. Meg nem is ide tartozik.
    Attól még tény, ha kimegyek a telekre, akkor egyrészt nekem ott van áram, és van rendszeresítve egy ilyen kis nyüzüge CD-s, mp3-as, rádiós lejátszó. Mondjuk rádió állásban szerintem még soha nem volt a kapcsolója mert a minimum hogy idegesít ami Magyarországon rádiózás címén megy. Ettől függetlenül pont remekül mondod, az amerikai és az eu átalgember akinek a termék készül, nagyvárosban szívja a port, hétvégén max a clubba jut le, és nem borászkodni megy ahol az iphone-ról akarja hallgatni azefemrádiót. (Halkan jegyzem meg, nekem fos helyen lehet a hétvégi házam, mert 3G lefedettség van....)

    "A 30 milliós hétvégi házakat már meg sem merem említeni..."

    Én sem. Félek az ilyen nagy számoktól.

    "Offline módban ez felettébb érdekes, no meg ott ahol 0 térerő van."

    No, ott nem is fogja megtalálni 2mp alatt már csak a technika korlátai miatt sem. (Nem nem tudnak olyan chipet beépíteni ami ezt megoldja mert ez a technikai korlát fizikai természetű ugyebár)

    "Aki használt már pl. Garmin navigációt, az csak legyint az IGO-ra... természetesen Garmin van N series-en is."

    Használtam Garmin navigációt. Maradok IGO-nál, legyintek a Garminra.

    "Tudás, ár/érték arányt vizsgálva csúnyán."
    Hát nem tudom én továbbra sem tudok ennél olcsóbban ilyen telefon venni...