• Gerygrey
    #140
    "Komolyabb fotózást az emberek 90%-a nem folytat"

    És ők ugyanolyan komolytalan képeket fog készíteni egy iPhone-nal, egy N8-cal, de még egy 1D Mark II-vel is. Akinek meg van érzéke a fotózáshoz, az szép fotókat fog tudni készíteni bármelyik felsorolt eszközzel.

    " Ne érdekeljen senkit, hogy akár tetszik, akár nem, gyilkos módon terjed a flash."

    Inkább húzódik vissza. Szerencsére egyre több helyen Ajax és HTML5 segítségével oldalak meg olyan dolgokat, amikre régen (tök fölöslegesen) Flash-t használtak. Az, hogy a Flash _még_ elterjedt, létjogosultságot ad ugyan a Flash meglétének Android alatt, de azért én is örülnék, ha végre egyszer kikopna a netről.

    "Mondjuk mert a hétvégi házban éppen szüretelsz, almát szedsz és már unod a 32 GB-nyi MP3-at."

    3 giga zenét is nehezebben unok meg, mint borosbocskor süketelését vagy azt a kb 2 CD-nyi mennyiségű fröccsöntött műanyag popszart, amit a rádiók egész nap ismételgetnek :) Ha meg megunom, akkor hallgatom a kabócákat, ne adj' isten beszélgetek valakivel, mert XXI. század ide vagy oda, lehet olyat is :)

    "csak xy mhz, ráhangolod az autórádiót és ennyi... akár zene, akár rögzített tananyag, mindegy."

    Én meg inkább csak beteszem a CD-t, az SD kártyát, vagy épp rádugom jack kábellel a telefont, ha épp netrádiót hallgatnék.

    "Nagyon szívesen demonstrálom ^^"

    Annyira azért nem nagy cucc, hogy érdekeljen. A HTC Desire is talál holdat 10-15 másodperc alatt, bőven elfogadható.

    "Az is tud hangnavit és többféle közlekedési eszközzel tervezni?
    Gondolom a teljes világ OFFLINE ráfér a GYÁRI belső memóriába is ugye? Nem tudom, ezért kérdezem."

    Autó, gyalogos és tömegközlekedés van benne. Mi kell még?

    Én egyrészt nem szoktam egymenetben megkerülni a bolygót, úgyhogy nincs szükségem offline térképre. Ha Párizsba megyek mondjuk, akkor Párizst és környékét itthon, vagy wifivel bárhol letöltöm offline használatra (tud ilyet az androidos Google Maps) oszt' jónapot.