• Tinman #138
    "Mi a f***nak? Telefonba, körömméretű CMOS esetén 5 fölött minden egyes megapixel fölösleges, mert a kisebb szenzor miatt csak zajosabb lesz a gép. A SGS azt hiszem, 5 megapixeles, és telefonhoz képest teljesen jó, komolyabb fotózásra meg fényképezőgép való."

    Komolyabb fotózást az emberek 90%-a nem folytat, de amíg ilyen minőségre képes egy nem iPhone, addig nem vagyok meggyőzve a 12 MP, a normális optika és a Xenon vaku mellőzéséről. Nézz meg egy sötétben ellőtt képet ledes vakuval, meg egy Xenon mellett.



    Aztán ott a videózás kérdése, abban is alul marad egyelőre az iPhone.



    "Az nem is lesz, még Steve Jobs mondta."

    A haldokló garbós? Ne érdekeljen senkit, hogy akár tetszik, akár nem, gyilkos módon terjed a flash. Én sem szeretem, de nem fogok x-eket nézegetni sehol, meg ezernyi kedvenc flash oldalam van.

    "Bakelitlemezjátszó nem kéne bele? :D 2011-ben a netrádiók, a last.fm, az MP3 és a youtube korában minek?"

    Mondjuk mert a hétvégi házban éppen szüretelsz, almát szedsz és már unod a 32 GB-nyi MP3-at.

    "Na, az meg aztán tényleg minek? Lehet kapni Mediamarkt jellegű üzletekben kétezerért, nem hinném, hogy olyan tömeges igény lenne rá..."

    Oltári kényelmes, hogy nem kell dugosgatni, nem kell usb-zni (egyébként egyéb telefon esetén akár pendrive-ot is dughatsz a telóba), csak xy mhz, ráhangolod az autórádiót és ennyi... akár zene, akár rögzített tananyag, mindegy.

    "két újabb értelmetlen marketing-bullshit."
    Vagy nem. Ismétlem sötétben k. nem mindegy, hogy led vagy xenon. Ez tény, nem marketing.

    "2-5 mp alatt kapcsolatot létesítő GPS vevő?
    Az jó lenne, de ilyet én még csak százezres céleszköztől láttam..."

    Nagyon szívesen demonstrálom ^^

    "Google maps miért nem jó? Újabban már BKV-s útvonaltervező is van benne, kifogástalanul működik Android és iOS alatt egyaránt."

    Az is tud hangnavit és többféle közlekedési eszközzel tervezni?
    Gondolom a teljes világ OFFLINE ráfér a GYÁRI belső memóriába is ugye? Nem tudom, ezért kérdezem.

    Egy kicsit nem érzed elárazva az iPhone árát? Vagy etetni kell belőle az éhező Kínai munkásokat, mert ugye szegényt ott rakják össze, nem mondjuk Finnland felé.