• Doktor Kotász
    #171
    Tulajdonképpen ugyanazt fogalmaztad meg, amit én.
    Egy valamiben nem értek csak egyet. Azt gondolod, hogy amikor kiegyenlítődik a világ, akkor majd a mi fejlettebb termékeinkre is szüksége lesz az ázsiaiaknak.
    A probléma az, hogy már kiegyenlítődött technológiailag a világ, csak életszínvonalilag nem. Sőt, technológialiag már el is húztak mellettünk. A fejlett nyugaton már csak a németek állják a sarat. Őket a kínaiak két éve előzték le exportban. De a németek sem fogják sokáig húzni. Az ázsiaiaknak pedig semmire sem lesz szüksége abból, amit adhatnánk nekik.

    Már nem a fehér ember diktál, csak még tartják az életszínvonalukat. Ez pedig mindenhol eladósodottságot jelent. A válság annak a jele, hogy a rendszer dől össze. Pontosabban nem a rendszer, csak a fehér ember potyog lefele, és bármibe kapaszkodik, azt összezúzza a zuhanása.

    Váltani kell, vagy végleg lemaradunk!
    Ennyi a válság tanulsága.
    A globalizáció elgyűr minket.
    Persze a legtöbb ember ezt nem fogja fel, és zsidózik, és annyit képzel a globalizációról, hogy egy sötét szobában összeülnek a zsidók, és irányítják a világot.

    Ja, kínai zsidók szerelik össze az LCD televíziókat, és direkt azért romlik el mindegyik két év alatt, hogy a zsidó szervízesek megszedhessék magukat.
    Komolyan mondom, hogy volt olyan ismerősöm, aki szerint azért álltak át a 16:9-es képarányra, hogy a zsidók megszedhessék magukat azon, hogy új tévét vesz.