sanyicks#117
Na jó még is.
"már nem abban a világban élünk, amikor csak az arisztokrácia csinálhat valamit"
akkor én is demagógkodom: akkor miért nem te/szüleid voltál a húsosfazék közelében rendszerváltáskor és szereztél meg pár milliárdos állami céget?
Vagy miért nem vagy miniszterelnök?
Ja igen hát ismerősök, protekció stb kell. Ja mégsem megy minden saját erőből? Hoppá!
" sőt látod, sok bróker szegény családból származik, sőt Afrikából, Indiából, Pakisztánból... ha megcsinálod azokat a lépéseket, amelyiket ők is megcsináltak, semmi nincs a világon, ami fékez abban, hogy te is oda kerülj, ahol ők vannak."
Nem látom, nem érdekel a brókerek életrajza, az érdekel hogy mit csinálnak. Én nem akarok odakerülni, hanem azt a dolgot szeretném megszüntetni, vagy durván korlátozni ahol ők vannak, egyébként sem vagyok képes másokat ok nélkül tönkretenni, pofátlanul szembehazudni, röviden van egy egy olyan értékrendem, hogy nem teszek keresztbe annak aki velem nem tette ezt viszont.
"Persze nem olyan könnyű mind azt megcsinálni és ez a bajod neked és azoknak, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak."
Nem, nem az a bajom hanem az hogy én(is) szívok a marhaságaik miatt, meg az egész világ.
De szép tipikus hozzászólást sikerült összehozni, ugye: "USA szent és az ő pénzügyi rendszere tökéletes, magyarország szar hely utálom a hazámat itt mindenki hülye csóró irígykedik, magamból indulok ki és mindenki úgy gondolkodik mint én."