• T2k
    Akkor nézzük Mr komolytalan hogyan csinál magából megint hülyét:

"Másrészt nézd már meg mennyibe kerül az autó bérlés."... Én 7 éve vettem autót 1MFt-ért, eddig éves szinten a biztosítás+karbantartás durván 100eFt volt. Vagyis én 7 év alatt költöttem autóra 1.7MFt-ot..."

Igen, tipikusan a síkhülyék jellegzetes baromságát láthatjuk ismét. Szerencsétlen, az az autó ami hétvégente 60 ezerbe kerül szerinted, az ugyanaz amit te vettél a bontóban 1 misiért? Miért nem egy kézi talicskával hasonlítod össze, akkor még nagyobb baromság jönne ki.
    Leülhetsz elégtelen!

"Japán konkrétan nem épít több atom erőművet. Németországban zárogatják befelé őket. Szén egyelőre van, és a szénerőmű építése a legolcsóbb."
    És a világ neked csak Japánból meg Németországból áll? Magyarorsz'gon nem fogják bezárni az atomerőműveket, sőt, kapaszkodj meg, bővíteni fogják Paksot.

"A megújuló erőművek meg csak egyes zöldek fantáziájában léteznek, normális kapacitású egyelőre nincs."

Norvégiában az elektromos energia 99%-ban megújulóból származik. Egyszerűen hülye vagy, leülhetsz elégtelen.

"idézek a wikiről..."

Analfabéta minek idéz bárhonnan is? Hülyegyerek egy hajómotor ami akkora mint egy ház hogy jön a közúti közlekedéshez? Másrészt az is csak az elméleti maximális hatásfokot közli nem az átlagost.
    Leülhetsz elégtelen!

"A hibrid alapvetően dög nehéz (az aksik miatt)..."

Ja persze a rémálmaidban, a valóságban viszont pl. a Prius könnyebb mint egy hasonló dizel, és nagyjából olyan tömegű mint egy hasonló benzines. Leülhetsz elégtelen!

Te miért élvezed azt, ha folyamatosan a valóság ellentétét böfögöd be? Mi a jó abban, ha állandóan hülyét csinálsz magadból?