Tudományos összeesküvés elméletek,avagy nem zörög a haraszt.....
-
clarck #83 Szóval valóban úgy működne a világ.Hogy a mi jó azt azonnal nyilvánossá teszem?Hát sajnos nem.Nézzük egy már lerágott példát. Fosszilis energiák,V.S. Hidrogén. Mindenki tudja, hogy a nyereségesen kitermelhető fosszilis energia mintegy 50évre elég. Mégsem szaporodnak a hidrogén cellás autók mégsem épül látványosan a hidrogén infrastruktúra. Azt mondják azért mert a hidrogén drága és nem biztonságos.Drága ?Igen mert ma a hidrogént szintén szénhidrogénekből állítják elő, amit nem kell mondanom kinek a kezén van.Ráadásul vegyi úton ami szintén nem olcsó.És az helyett hogy a hidrogén közvetlenül használnánk fel még egy közvetett folyamaton is át kell esnie ami ugye a hidrogén cellából előállított elektromos energia.Nos ezt a folyamot az olaj cégek támogatják teljes mellszélességgel ,mert az irányítás így még mindig az ő kezükben van.De van egy jóval egyszerűbb módja a hidrogén előállításának , az elektrolízis amihez nem, kell semmi más mint elektromos áram.Hogy az is drága? Nos ha a megújuló energiával működne akkor nem. De én még nem hallottam az ezen az elven alapuló felbontó üzemről még úgy sem hogy az hidrogén cellákba került volna.Vajon miért.Ha nagy tétélben rendelkezésre állna a hidrogén akkor kilehetne váltani az olaj és földgáz de még a szén alapú erőműveket is.Még akkor is olcsóbb lenne ha egy vagy két erőmű a hidrogén előállításához biztosítaná az energiát.És hogy mi ebben az összeesküvés elmélet?Az hogy ezzel az olaj konszernek is tisztában vannak,és sorra megakadályozzák az ez irányban történő fejlesztéseket.Olyan mint a vízilabdában az emberfogás.A kéz a levegőben ,(ártatlan vagyok) de a lábammal lehúzom az ellenfelet