• teddybear
    #398
    Mondom hogy nem értesz a vashoz, sem. A középkori kardok épp úgy közönséges szénacélból készültek, mint a mostani felhőkarcolók acélgerendái. Persze aki hülye a technikához, az beszél össze-vissza.

    ""Hibáztak", ne legyél már ennyire szűklátókörű és kicsinyes. Persze, atombomba száuld washington felé, és legyint az a pár 24 órában radart figyelő emberke, hogy á, biztos egy nagy madár."

    De sokkal okosabb dolog túlkombinálni és mindenféle összeesküvést kiabálni. Orvos, mármint dilidoki látott? Nem ártana előbb-utóbb elmenni egyhez, mielőtt még kárt teszel valakiben!!

    "És ahogy mondják, van az a pénz. Nemhiába darálták le gyorsan a törmeléket, még mielőtt valakinek eszébe jut kérdezni a sokk után. Nagy véletlenek vannak 1x, de nem ugyanúgy 2x, 3x... "

    Csak hónapokig őrizték, és többször is átvizsgálták. Persze amiről nem tudsz, az nincs. Pedig még a Historyn is többször mutatták a dokufilmekben...

    "Neked bármit lehet mondani, te apád drótjának képzeled az illesztéseket egy acélszerkezetes felhőkarcolóban..."

    Veled ellentétben én már láttak kovácsolást, és csináltam is. Tudom, hogy milyen könnyen lehet formálni a vörösen izzó vast, és milyen könnyen hajlik a saját súlya alatt a sárgán izzó vas.