• skyhero911
    Valaki azt írta itt, hogy a 100 hozzászólás se lesz meg...
    Viszont témához szólva, szerintem egy ekkora erejű "terror" cselekmény könnyű manipuláció arra, hogy egy országot háborúba szítsanak. A legelső felvetés a háború mindig, mert az ember düht érez, aztán könnyű így azt mondani, hogy na "holnap" megyünk meg torolni az egészet, mintsem azt, hogy "holnap" megyünk az olajért.... Az USA gazdasága nagyban az olajra épül, mi lenne velük ha az árakat emelni kellene? Na meg a rengeteg fegyvert amit ki fejlesztettek, valahol ki kell próbálni, hogy ne porosodjon ott... És a legnevetségesebb, hogy az Iraq-iak, Irániak, meg mit tom én milyen "bucka-lakók" úgy verik el az amerikaiakat hazai pályán ahogy kell.. Nem is értem mit gondolt az USA oda megyek aztán behódolnak? Miért ne lehetne összeesküvés? Ha nem te vagy a toronyban és pénzt hoz a bank számládra, kit érdekel? Itt nem milliókról van szó, hanem több ezer milliárd dolláról, amit egy halandó ember nem tud felfogni... A pénz beszél a többi meg már nem érdekes... A többi apróság hogy milyen papírok voltak az épületekbe, mellékes, az ilyen hab a tortán.