• Szefmester
    Látom te is olyan helyen melózol ahol elég x órára beérni és majd x után pár perccel megkezdeni a munkát mert addig öltözöl/kávézol/előkészíted a cuccokat. Én már dolgoztam olyan helyen ahol x órakor el kellett kezdeni a munkát és nem akkor beérni. Ebből jött az nálam hogy a hülye faszpaszaraszt emberke nem 9kor megy fel hanem már előtte is ott téblábol (vagy lezavar a Margitkával egy gyoirsat az irodában mielőtt még bárki kereshetné), mert hát vagy elkésik vagy sokkal korábban beér az irodájába az utazás miatt. Tudom hogy nem a helyi viszonyokat kell nézni, de errefelé volt pár olyan kolegám aki a buszok miatt 45 perccel korábban bennt volt a munkahelyen mert a következő busszal már elkésik. Usákiában is előfordulhat hogy az átszállások miatt korábban KELL beérnie mert különben már bukta. Oké hogy kimenekül sok sok ember és másik sok be sem megy ha már látja hogy baj van, de az a 3000 elég gyér szám figyelembe véve hogy csak a repülőn hány embernek kellett volna lennie, plusz a felső szinteken.