Madve#47
Nem, az android majd talán jó lesz a jövőben, jelenleg elkapálta nálam magát, éppen ezért szabadultam meg örömmel az sgs2-mtől. Amúgy meg az átlagember gyorsabban keres képek, mint szöveg alapján, éppen ezért terjedt el annak idején az ikonos "rendszer". Mondjuk mondom ezt én, aki desktopon is inkább commandert használ lista nézettel, vagy éppen krusadert os-től függően, mondjuk ezeket nem alkalmazások indítására.
Hát persze hogy ég és föld a különbség. Nagyobb a kijelző, meg látványosabb a megjelenés, de akkor is csak egy szöveges menü. Ha szemétkedni akarnék, akkor elkérném ismerős wp-s telefonját, és átállítanám valami olyan nyelvre amit biztos nem beszél :). Nem is rossz ötlet, újra elő lehet szedni a régi poénokat... :)
Mondjuk iphone esetén csak ikon van, wp-nél csak szöveg, android és symbian esetében mindkettő. Az utóbbi kettő esetében ha a képre, vagy a névre nem emlékszel, akkor is megtalálod, legrosszabb esetben mindkettőn van kereső. És mindkettőn van lista nézet is. Ja lehet, hogy nem olyan folyamatos? Kit érdekel, akkor sem egy zárt homokozóban vagyok, hanem egy nyílt játszótéren..