• Madve
    Nekem pont a folyamatosság a másodlagos, ha van kevésbé korlátolt rendszer, ami cserébe nem olyan "folyamatos". Az ikonok elvesztése meg szerintem annyira nem előrelépés, pláne hogy tizenpár éve pont azok megjelenése volt az. Most gyakorlatilag azt akarjátok mondani, hogy az az előrelépés, hogy vissatérünk az ikonmentes csak szövegesmenüs butatelefonok idejébe, mindezt azért mert annyira folyamatos? A folyamatosság már az iphone esetében sem volt elég, hogy azt mondjam rá, hogy az egy jó telefon. Akkor most ha átállítom a symbianos telefonomon a rács nézetet lista nézetre, ahol inkább a szöveg dominál, és az ikonok kevésbé, akkor gondolom előre lépek.
    Legalábbis ez jön ki abból, amikor az előnyeit próbáljátok leírni a wp-nek. Amúgy most hasonlítgatjuk az x86 és arm processzorokat vagy nem, én csak azt akartam szemléltetni, hogy nincs olyan rohadt nagy hardver igénye a win 7-nek mint azt egyesek be szeretnék állítani, win 8 meg az ígéretek szerint jobb is, és az biztos, hogy menni fog arm-en. Felület ugyanaz lesz mint wp7 esetében, szóval szerintem sokminden, csak nem logikus 2 azonos kinézetű azonos architektúrán elfutó rendszert ugyananaz a cég által fejleszteni. Mint mondtam, ha ezek közül wp7 lesz a kisebb hardverigényű, akkor az max alsó kategóriára lesz jó, amíg a hardverek "meg nem növekednek annyira" , hogy már w8 legyen az alsó kategórián is, ha meg nem lesz olyan rohadt nagy különbség a két rendszer igénye között, akkor meg egyértelmű melyik lesz a befutó. Wp7 meg jó volt arra, hogy köztudatban (versenyben?) maradjon a microsoft telefonokon, addig amíg kész nem lesz a megfelelő rendszerrel...