• Madve
    Személy szerint nem használtam, de van közvetlen ismeretségi körben, meg van egy csomó videó is róla, szóval elmondhatom, hogy láttam működés közben, de annyira nem tetszett meg, hogy pl kivegyem ismerős kezéből, hogy megtapizzam. Folyamatossága az tényleg egyedülálló, de akkor is ronda az én szememben, és nekem többek között pont az nem tetszik, hogy olyan mintha egy flash-es játék menüjében mászkálnék, csak itt nem jutsz sehová, inkább mintha a beállításokban maradnál, nincs a végén semmi, és csak folyamatos hiányérzetem van. De mint mondtam, ez saját vélemény.

http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/system-requirements

A link alatt megtalálod a desktop windows 7 minimális rendszerkövetelményét, ami ha megnézed, nem is kíván olyan komoly hardvert, igazából az idei év szinte bármelyik felsőkategóriás telefonja tartalmazza (jó, a prcesszor nem 1,6 gigás, de szerintem az 1,2-es dual core is megfelel..). Elméletileg a win 8-nak is hasonló rendszerkövetelménye lesz (ha nem jobb) jövőre meg már nem ez lesz a csúcskategória, szóval ez már olcsóbb hardvernek fog számítani. Esetleg még azt el tudom képzelni, hogy alsó kategóriának megmarad a wp7 (volt ígéret olcsó wp-s telóra), a felső kategóriának meg ott lesz a win 8 (amúgy mi értelme lenne 2 oprendszert fejleszteni azonos hardverre?). Amíg aztán a hardverek fejlődésével úgy kb 1-2 éven belül a win8 teljesen átveszi a wp helyét a mobil hardverek fejlődésével párhuzamos ütemben...