• asysoft
    Én elsődlegesen az első két pontra ("csak winen indul el, nem kompatibilis semmivel") reflektáltam. Negyedik nem kérdéses, a koncepció része, aki korlátlan szabadságot akar, az vegyen mást. Harmadikhoz : szerintem az ilyen jellegű technikai kérdéseknél messze erősebb "lock-in" lehet egy átlagfelhasználó számára, hogy adott platformon kiadott már x dollárt alkalmazásokra, egyebekre (vagy hogy elérhető az aktuális Angry Birds iteráció, kíváncsi vagyok, mikor fog ez a lufi is kipukkanni).

Madve (#23):
    Lehet, hogy az én google-képességeim vallottak most csődöt, de maximum csak újságírói ötleteléseket láttam, hogy mi lehetséges, meg azt, hogy nVidia szerint WP7 alkalmazások futnak majd Win8-on (ezt írtam, hogy nincs komolyabb technikai akadálya, bár alapvetően portrait módra tervezett alkalmazásokat azért megnézném...) WP8 Apollo-ról eddig nem sok hivatalos információ látott napvilágot, s egyik sem súgalmaz semmi ilyesmit. Persze lehet, hogy csak elsiklottam felette, ez esetben viszont kérnék linket:)