• asysoft
    "Nincs Jailbreak, csak fizetős alkalmazások"
    Kettő nem ekvivalens, vannak Marketplacen ingyenes alkalmazások is. Az meg, hogy valaki 1-2 dolláros alkalmazásokat akar lewarezolni egy több tízezret kóstáló okostelefonnal a zsebében szerintem erősen szarrágás kategória, dehát, kinek mi, ugye.
    Mangoval papíron minden fontosabb képességet megkap (persze néhány - pl WLAN hotspot - szolgáltató kegyétől függ...), majd meglátjuk, gyakorlatban milyen hiányosságai lesznek még, s mire lesz ez az egész elég.

Madve (#8):
    Én még nem láttam hivatalos információt arról, hogy a WP7-et a W8 váltaná le. Nem is látok benne sok rációt, pont a gépigény miatt, abszolúte nincs szükség a Win8 funkcionalitására egy okostelefonban, minek növelnék meg emiatt feleslegesen az előállítási költségeket? Kompatibilitást (mármint W8 felé) könnyen lehet biztosítani, mivel WP7 alkalmazások egy módosított Silverlight futtatókörnyezeten keresztül érik el a rendszert, ami meg természetéből adódóan managelt...

Narxis (#10):
    Gondolom ad absurdum, hogy valakinek a WP7 jobban megfelel, mint az Android. Pedig dolgok jelenlegi állása alapján könnyen lehet, hogy én is inkább azt választanám - persze ez változhat az MS további bénázása és a Motorola esetleges "bezzeggyártóvá" válása függvényében.

sanyicks (#12):
    Szerintem ezt minden okostelefon platformról el lehet mondani, átjárás közöttük 0 (persze Android nyíltabb, nagy pirospont, hogy akár itthon is tudok rá alkalmazást írni minden további költség vagy "hekkelés" nélkül. Bár régebben pedzegették, hogy WP7-re is engedélyezik majd a homebrew-t, de erről mostanában nem hallok semmit...)