Mindig volt, mindig lesz. Tény. Beszélgessünk.
  • Sephirot T
    #34
    Én most fejeztem be a sulit és igen komolyan fontolgatom hogy a katonai pályát fogom választani a jövőben.Egyszóval Ubul leszek ahogy mondanátok.
    Miért? Nem annyira bonyolult a válasz. Egyrészt csalódtam az oktatásban ugyanakkor teljesen megundorodtam ettől a tanulósdi életmódtól annak ellenére hogy nem voltam egy buta gyerek sose.Egyszerűen nem látok benne fantáziát.Tehát benne van a pakliban a kalandvágy is meg az hogy nem szeretnék egy egyhangú életet élni.
    Emellett lehet van benne egy csipetnyi haza iránti szeretet is(bár nyilván manapság a katonák messze nem a haza érdekét szolgálják de ez ellen nemnagyon van mit tenni)
    Végűl de nem utolsó sorban meg mindenki tudja mi a helyzet mostanság a világban.Abszolut nem elképzelhetetlen egy globális csetepaté az elkövetkezendő években és ha mégis úgy alakulna inkább leszek fronton fegyverrel harcoló UBUL mint civil akit védtelenűl lebombáznak vagy agyonlőnek.
    Erkölcsi akadályok?Ugyan már.Nézzetek csak körül mik történnek,hova süllyed szép lassan az emberi faj...siralmas a helyzet.Amondó vagyok hogy egy hatalmas háború jót tenne hátha észbe fog kapni utána az emberiség,már ami maradni fog belőle.