• Dracad
    #12
    USA így USA úgy....

    Az elmúlt 30 év összes mexikói mészárlása az USA idióta War on Drugs politikája miatt van.

    Az a szélhámos Ronald Reagen a világ legjövedelmezőbb drog piacává változtatta az USA-t a 80-as évek elején amikor zéró toleranciát hirdetett minden illegális kábítószer ellen.

    A világ egyik legszegényebb országában van egy gazdasági lehetőség ami évente 100 milliárd dollár! hasznot termel. Nem csoda, hogy a nép halomra öli egymást érte és velejéig korrupt a politikusok és kormányzati szervek nagy része.

    A világ leggazdagabb embere jelenleg Carlos Slim 74 milliárd dolláros magánvagyonnal. Mr. Slim egy kövér mexikói, aki a vagyonát is Mexikóban szerezte és telefontársaságokban utazik. Nyilván semmi köze nincsen a kartellekhez akiknek folyamatosan szükségük van lenyomozhatatlan kommunikációra...

    A hadsereget pedig hiába küldte szét a városokba Calderón, a mészárlás addig nem fog megállni amíg az USA el nem fogadja, hogy a drog piacot a KERESLET vezérli és nem a KÍNÁLAT. Tehát amíg az Egyesült Államok nem legalizál addig a mexikói embereknek mindig lesz motivációjuk kartellt alapítani és egymást halomra ölni azért az évi 100 milliárd dollárért.

    A Los Zetas csillaga egyébként már leáldozóba van. Hírszerző ügynökségek szerint 2011-ben a mexikói hadsereg a Sinaola Federation kivételével az összes többi szervezetet nagy erőkkel tizedelte. Magyarul az összes kartell hanyatlik míg a Sinaola a háttérben növekszik...