• thsanyi5
    #32
    Ez a kis méretű monitoron matatás sehogy se tetszik. Mégis miféle dologra lehet azt értelmesen használni amivel felvehetné egy asztali géppel vagy laptoppal a versenyt? Filmet nézni biztos nem fogok rajta. Inkább a nagy monitoromon fotelben hátradőlve. Más alkalmazás ahol nem csak nézni de csinálni is kell valamit nekem megintcsak értelmetlennek tűnik. Közel sincs elég hely ráadásul hiányolnám a billentyűzetet. Hogy a tökbe írok normálisan egy tablettel billentyű nélkül??? Kb egy félre sikerült túl nagy, mobilitását elvesztett mobiltelefonra emlékeztet. Funkciókban kb ugyanaz csak nem tudod zsebben hordani.
    Az a wacom tábla viszont odabasz. Nem láttam ezelőtt. Na olyan formában még jó hogy tetszene. De nem hiszem, hogy közeljövőben lenne rá pénzem..
    Az ilyen tableteket inkább olyan helyeken tudnám elképzelni ahol valaminek az irányítására/ellenőrzésére használják. Nem szórakozásra és közösségi oldalakra. Hanem pl egy nagy gyárban az azért felelős emberek ilyennel járkálnának és egy olyan felület lenne a gépeken amivel könnyen ellenőrizhetik a folyamatokat esetleges hibákat. Adatlapokat kérhetnek le, feljegyzéseket csinálhatnak, vagy video naplót. Amolyan scifi filmekben lévő gyakori jelenet mikor azt mondják, hogy futtatnak egy diagnosztikát. Nyomkodnak pár gombot aztán nézik az eredményt.