• wraithLord
    Akkor most csak a mozis ágát rebootolták a Star Treknek? Vagy a reboot történései alapján extrapolálnak az Abrams-féle alternatív Star Trek univerzum Voyager hazaérése utáni állapotára? Vagy miva'?

Nem tudom, miért lett sikertelen az Enterprise, nekem nagyon tetszett. Igaz, teljesen más volt, mint a többi sorozat (amelyeket szintén nagyon szeretek, főleg a TNG-t és a DS9-t), de szerintem nagyon is előnyére változott.
    A Nemesis is bejött. Bár lehet, hogy csak azért, mert pont előtte pörgettem végig a TNG-t (sokadszorra), és az összes többi picardos mozifilmet.

Nem lenne nagy baj, ha eltűnne a süllyesztőben ez az Abrams által kitalált alternatív Star Trek világ. Egyrészt azért, mert pillanatnyi mélyrepülés miatt talán nem kéne kilőni több, mint fél évszázad munkáját, másrészt az esemény, ami megváltoztatta a Star Trek történelmet, egy jó nagy baromság... (Úgy egyébként is, és ha valaki jártas a Star Trek témában, akkor is feltűnhet neki...)
    Maga a film is egy kalap szar (szerintem, de gondolom ez egyértelmű), nem értem, miért olyan sikeres (költői...). Ha nem Star Trek-nek hívnák, akkor talán egész kellemes kis egyszer nézhető szórakozás lenne.