• KP27
    Nem tudom a cikkíró miért ilyen baromságokat. Nagyon könnyen lehet ölni a játékban. Csak rá kell tenni a hangtompítót meg a lézercélzót a fegyverekre és mehetnek a fejlövés hegyek. Sima kispisztoly meg Combat Rifle elég mindenre. A typhoon aug-ról nem is beszélve.

Lőszer is van dögivel meg gránátok is. Én elsőre egyáltalán nem törekedtem arra hogy életben hagyjak sok mindent, így is megengedhető volt hogy 2 fegyverrel vigyem végig a játékot, közben még volt másik három amit bármikor használhattam volna. Nyílpuska, sniper, nehézfegyverek.

Hátizsákunk szűkös igen, amit lehet bővíteni, a kezdeti méretének a duplájára kb. Úgyhogy cuccot is vihetünk, méghozzá rengeteget.

Az AI tényleg buta. Sokszor azt nem vették észre az ellenfelek, hogy hangtompítóval egyesével lelövök mindenkit, vagy hogy az orra előtt ölök le valakit közelharcban.

A grafika nem kiemelkedő, de amúgy nem rossz. Persze nem tartozik az élmezőnybe, de cserébe viszonylag gyengébb gépeken is élvezhető sebességgel fut a játék.