• TommeyIkya
    Nekem például azonnal megfordult a fejemben, hogy vennék ilyet magamnak, öcsémnek és még a páromnak is. :)

Az egész cikkben nem értettem milyen Apple termékekre gondol a cikk író. Ha az iPad-ra, akkor az nem vetélytárs egy ilyennek, ha a MacBook Pro/Air-re, akkor sem mert árban annyival alatta van, hogy nem éri meg. Persze a fanok már biztos beleszoktak az oroszlánba, de aki az utóbbi 10évben Windowst használt, az a Win7-tel is nagyon jól el van, hiányérzet nélkül. A legtöbb játékot és programot erre fejlesztik, böngészéshez meg végképp minek 350k-t adni egy gépért?! :)

Amúgy engem is érdekelne milyen háttérszolgáltatásokra gondolsz? MS-nek is ott van 25GB SkyDrive, Office Live, minden Live. Mondjuk az MSN-en kívül a többire sose volt szükségem/igényem. Firefox-nak is van szinkronizációs szolgáltatása, azt sem használom, Ubuntunak is van felhős tárhely szolgáltatása, az sem érdekel, még Wualam is van, de azt se használom.. Majd ha a legújabb filmeket és zenéket lehet potom pénzért nézni FullHD-ban/hallgatni FLAC-ban itt Mo.-n is, akkor átértékelhetjük a háttérszolgáltatások nyújtotta előnyöket.