• Magnum PI
    "Nem érdekel, hogyan ölik le a haszonállatokat, mert azért tenyésztik őket hogy levágják és nem valami védett állatfajokról van szó. hungeritnél a rohadt állatvédők is vagy mik minek szóltak bele a libatömésbe, meg egyéb állatok hasznosításba, azért libák hogy tömjék őket aztán leöljék ez a funkciójuk."

Egy sertés akár 15évet is élhet de vegyünk egy átlagot, hogy csak 10et élne. Mi kb 1évesen levágjuk, ez a mi életidőnkben kb 6éves kor, de peszre máskép fejlődünk. Legyen a limit az ivaréretség, 15év.

Nem tudom mit szólnál hozzá ha jönne egy fejletteb faj és a kb 15 éves gyerekeket kezdeni feldolgozni. Nem hiszem, hogy "ez lenne a funkciónk". Nem vagyunk farkasok, inteligensek vagyunk és mindenevőnk, tehát van válsztásunk. Én nem vagyok vega, de örülnék a szintetikus húsnak és simán megenném mert szerintem egyik élőlények sem az a funkciója hogy születésétől kezdve szenvedjen aztán meg levágják. A táplálkozás csak egy szükséglet amihez jelenleg őlni kell, de ettől mi tudnánk szabdulni, ha nem lennénk ilyen elvakultak. Szintetikus hús nem kell, de a sok szinezett lötty jöhet. Olyan ez mint a facebook. Mindenki lázad ha kiderül hogy a telefon gps koordinátát követ, facebookra meg fossa fel mindeni hogy ép hol jár mit mivel kivel csinál.