• MacropusRufus
    kedves porta idézek neked okés:

"A csimpánz elsősorban növényevő, de ha alkalmuk van rá, akkor csoportosan elejtenek kistermetű állatokat is (általában más, kisebb majomféléket, mint például a kolobuszmajmot). Mivel gumós foga van ezért húsevő is, az emberhez hasonlóan." forrás: wikipédia

Tehát jobban is teszed ha abbahagyod, mert csak magadat égeted, ui. pontosan abba kötöttél bele amit aztán te is leírtál. :) kellemetlen dolog de így van: te is azt írtad, hogy hús és növény evő és én is... Egyébként az arányokat nem tudom, ezek nekem mindíg nagyon tudálékos dolognak tűnnek. MAradjunk annyiban, hogy is-is. Mert ugye az emberek is is-is. Mondjuk én pl. 80% hús, de anyám már fordítva... Akkor most ő nem húsevő? :)

"4 éve eszek kizárólag gyümölcsöt és zöldet, rendszeresen edzek mellette, Bármilyen kihivást szívesen vállalok!"
    bármi olyan kihívás ami nem fizikai, értem ez alatt pl. betegséget, súlyos betegséget, jobban le ver téged mint egy olyat akinek van miből fogynia...
    Hidd el. Sajnos ezt nagyon közeli tapasztalatból tudom :(
    Energia kell a szervezetnek. A növényekben meg nincs annyi, ráadásúl sok nyomelem nincs is benne, és sok egyéb összetevő ami kell nekünk, ilyen pl. a koleszterin egy bizonyos típusa. Egyébként az tuti, hogy te is eszel fehérjét, mert nélküle behalnál. Viszont a növényi fehérje meg az állati fehérje nem ugyan az, az állíti is kell, ergo: szója nem jó. Sőt: az új kutatások szerint nem is kimondottan egészséges...