• kvp
    #21
    "Az Android-nak például egyenlőre nincs normál desktop módja és nem is tud desktop jellegű alkalmazásokat futtatni."

    Csak lehet alatta x szervert futtatni... Onnantol minden normal linux alkalmazas megy siman, bar azok nem nagyon viszik a multitouch-ot. (csak az elso kurzort kapjak meg) Billentyuzet + eger tamogatas mar az elodjeben is volt, az usb host modrol nem is beszelve. Innentol miben ter el egy android az uj windows-tol, ahol csak kulon alkalmazaskent indithato a desktop es az ablakozo rendszer. (a nativ win8-as metros alkalmazasok csak full screen-esek lehetnek)

    "Lehet ISO-t csatolni fájlrendszerként??? Tényleg??? Ezt a Linux-ok hosszú-hosszú évek óta tudják (és egy ideje már kényelmesen is)."

    A windows is viszi az nt4 ota az iso-kat, de jo ideje mar az ext2-ot is, csak a legtobb ember nem tud rola. Ez olyan mint a winnt beepitett tuzfala. NT4-en meg kulon kellett felrakni a telepito cd-rol, win2k alatt mar alapbol fent volt, de nagyon maceras volt beallitani, xp alatt mar volt hozza gui, de gyenge. Vista alatt automatizaltak a kezeleset, win7 alatt mar alapbol be is van kapcsolva. Fejlodnek, de az alap technologia mar az nt4-ben is benne volt, csak akkor meg kezelhetetlen modon. Mondjuk a ribbon-ok nem tudom mennyit javitanak a hasznalhatosagon egy sima context menuhoz kepest.