• sola
    #18
    Hát ha ennyi lesz, akkor nem is érdemes nagyon sietni vele.

    Lehet ISO-t csatolni fájlrendszerként??? Tényleg??? Ezt a Linux-ok hosszú-hosszú évek óta tudják (és egy ideje már kényelmesen is).

    USB3 támogatás dettó. Az USB3 támogatás első része 2009 szeptemberében már benne volt a Linux kernelben és szinte rögtön utána már meg is jelent a rá épülő distro-kban.

    Az szerintem jó döntés, hogy megpróbálják a Metro UI révén az érintésérzékeny alkalmazásokat erősen támogatni (tabletekre is akarján nyomatni a Win8-at) és az is jó döntés, hogy megmarad az Asztal is, hogy lehessen normál desktop-on is dolgozni a hagyományosabb alkalmazásokkal.

    Az Android-nak például egyenlőre nincs normál desktop módja és nem is tud desktop jellegű alkalmazásokat futtatni. Ha a Windows8 kihozásáig nem fejlődnek egy nagyot ebbe az irányba, akkor a Win8 vehet el tőlük részesedést az ARM-os szegmensben.

    Az intézőhöz hozzáadott Ribbon viszont szerintem katasztrofális döntés. Sokkal több helyet foglal, értelmetlenül. Ha legalább le lehet tiltani majd, akkor talán nem lesz jajveszékelés miatta.