• levente68
    #132
    Ahogy eddig is, most is baromságokat beszélsz, nem is tudok segíteni rajtad ezúttal sem. Sajnos. De nem is feladatom, nem vagyok orvos.

    A ZINTERNETEN nem én szédülök, te szédülsz a gumiszobádban, ökör, a Samsung pár területen még ott van, erősebben, mint ahogy téged szoktak agymosni.
    Olyan ipari területeken, amire nem is gondolsz, tökéletlen megélhetési troll.

    Tehát, mikor is fejlődött ki az Apple rendszeréből az Android? Ne nevettesd ki magad ennyire, édes, okos betegünk. Dátumokkal is gondban vagy, de sebaj, a kórképed leírása sokkal nagyobbra százalékosan már nem dagad.

    Miért vennék én koreai iPhone-t. Egyáltalán, miről zagyválsz megint?

    Sok birka elhitte? Mit? Te keversz valamit, de ez sem új.
    Sok birka inkább Apple táborban van, persze akad mindenhol, de azért ez manapság inkább az Apple fan társadalomra jellemző, természetesen tisztelet a kivételnek, mert van, csak ők nem trollkodnak itt, mint te, zagyva módon.

    Hoztad a koreai barátod esetét, te nagyarcú idegenből magyart fikázó senki, de azt nem magyaráztad el, mit kéne ebből levonnunk: azt, hogy más is csinál ilyet, de neki szabad, vagy őt is le kéne söpörni a földről, mint a Samsungot, meg minket, akikre a szektád semmiképp nem tud befolyást gyakorolni?

    Maradj inkább ott, ahol vagy, biztos teljes a kinti életed, ha itt baszaxol állandóan... vagy mégse?