• Balumann
    #44
    "Soha nem fogjak ezek a nagyokosok elerni a Mac OS szintjet.....se designben,se gyorsaasagban,se tudasban,se biztonsagban,semmiben!!"

    Dizájnal szerintem semmi baj nincs a Microsoftnál, nem túl csicsás, az Aero sincs túlzásba véve szerintem (viszont jobban átláthatóbbá teszi az ablakokat, stb.), nem néz ki rosszul. OSX is jól néz ki, de én valahogy nem vágyok rá. Dizájnban abszolut a Linux a nyerő, mert az legalább olyanná alakítható, amilyenné csak szeretnéd (jelen pillanatban én is Debian + gnome + compiz), bár sok dolog hiányzik, amit megszoktam windowsból (pl. a tálcán az egymás mellé - pontosabban nálam alá, mert oldalt van a tálca - csoportosítás, leszögezés.

    Gyorsaságban és stabilitásban remélhetőleg javíthatni fognak, olyan mint az OSX persze nem lesz. Viszont egy "picit" több hardvert támogat, és több lehetőséget ad, többek között arra, hogy olcsóbban állítsd össze a gépedet. Egyébként ha egy kicsit jobban értesz hozzá, a Windows is elég stabil rendszer, időnként persze újra kell rakni.