• Balumann
    #42
    Nem értek egyet azokkal, akik szidják ezt a szalagos megoldást, szerintem pedig zseniálisan jól megcsinálták. Egyrészt szerintem (annak, akinek keresgélnie kell még) könnyebben megtalálhatók a FONTOSABB dolgok (a többit azt meg kell keresni, be kell tanulni, egyáltalán nem nehezebb egyébként, ha tudod mi hol van már!) - részben az ikonok, ábrák miatt, a fontosabbakat nagyobbban jeleníti meg.
    Viszont ami miatt méginkább előnyös, hogy a szalag könnyen beállítható, hogy automatikusan lecsukja vagy mindig ottlegyen (két katt a tab feliratra), és ha éppen formázni kell például, vagy bármi mást, akkor sokkal hamarabb el lehet érni a beállításokat, nem kell mindig lenyitni a menüt, hanem ott vannak a szalagon, jól csoportosítva.

    Nagyonis okos emberek találták ki, ha rossznak (vagy legalábbis rosszabbnak) találjátok, nem a fejlesztőkben van a hiba... (nagy avlószínűséggel nem volt kedvetek megszokni az újat, mikor a régiben már tudjátok mi hol van). Eleinte én is bajlódtam vele.

    Az új explorerre kíváncsi leszek, nem bánnám mondjuk ha testreszabható lenne. A fél szalagot a kivágás, másolás, törlés meg beillesztés foglalja el, amire nekem aztán biztos nem lesz szükségem, mert billentyűparancsokkal csinálom, ellenben nézetváltás, hogy kiírja a kiterjesztéseket vagy ne, elrejtse a rejtetteket, nem bánnám, ha nem a beállításokban kellene kikeresnem a sok közül, bár már ott is pillek alatt megtalálom.