• GyaxyBoy
    Én mondanék még egy kategóriát! Mint jó magam. Akik szeretik az okos telefont (net, GPS, Videó, Bluetooth...) de nem szeretik az érintő képernyős megoldást.
    Én a munkám miatt sem, meg amúgy is. Nagy a kezem és mikor haverom telefonján sms-t akartam írni, akkor 2 betűt nyomtam le szinte állandóan. Ahhoz, hogy egy SMS-t írjak, meg ne kelljen már egy kis pálcikát fognom, hogy érvényesülni tudjak a rohadt telefonomnál.
    Nekem még mindig egy Nokia E51em van már kb 3 éve. Csak GPS nincs benne, de egyébként mindenre jó, amire nekem kell. Lecserélhetném már, mert eltelt a 2 év, hogy vehessek új telefont, de nincs olyan a piacon, amire azt mondanám, hogy na ez igen. Ez egy jó telefon és megéri lecserélni. Tudok netezni az opera minivel, tudok elég jó videót és képet készíteni vele. Könnyen lehet SMS-t írni és telefonálni. Bővíthető a memóriája, van BT és infra is. Bővíthető a programok rajta, symbianod, de nekem elég. Csak GPS nincs benne. És már elég sok mindenen átment szegény. :) És bírja. Megnézném, mikor szarrá ázok hazafele a robogón, zsebben egy ilyen szuper okos telefonnal, mennyire bírja ki, hogy ne legyen semmi baja. :) Ez már 2 ilyet túl élt. És semmi baja nincs. Pedig elég vizes volt. Persze szétszedtem mire haza jöttem és 3 napig nem nyúltam hozzá, de sehol semmi pára, vízcsepp és semmi károsodása nincs. Életem eddigi legjobb telefonja ez! E52-n gondolkozom csak, hogy legyen benne GPS, de az meg még se nyaralás, se a munkám miatt nincs rá szükségem. Marad ez amíg ki nem purcan.
    Én beintek az érintőképernyő szar telefonoknak. :) De ez én vagyok!