• Macros
    #8
    Huh! Előttem szólókkal teljesen egyetértek. A bűnözők azok akik becsületesek. Eszükbe sem jut csak azért bűnözni, mert a semmiért kaphatnak sok dolgot, mert kizsákmányolásból lehetnek gazdagok. Egy kis bankrablás, drog kereskedelem, gyilkosság, lopás, stb. Ezt sosem csinálnák a jóravaló bűnözők, ha megfelelő jogszabályok lennének. Pl remek lenne, ha nem lenne ez büntetendő.

    A lelki beteg rendőröket pedig nem is értem. Ádáz módon beépülnek a bűnözők közé, csak mert szúrja a szemüket, hogy a bűnözők becsületesek. A jogszabály csapdákba beleeső szerencsétlen bűnözőket próbálják elkapni. Pedig a bűnözők mindig megküldik az aktuális bűnügyeik adatait, mindig jelentkeznek a rendőrségen, elmondják kit öltek meg, raboltak ki, megmondják, ha egy kis pénzért legyilkoltak téged és a családodat.

    Engem nagyon zavar, hogy ezek a gonosz rendőrök próbálják megakadályozni, hogy olyan csoportok működjenek, akik bármikor megölhetik a családom valamely tagját. Drogost csinálhatnak bárkiből, erőszakkal rávehetnek bárkit, hogy olyat csináljon amit nem akar.

    Azt látom, hogy a bűnözők alapvetően jók, a mi érdekeinket nézve szétosztják a vagyonunkat. A rendőrök pedig csak azért mennek rendőrnek, és azért épülnek be, mert gonoszkodni akarnak. Brutálisan megállítják a bűnözők jóindulatú tevékenységét, ahelyett, hogy jogszabályokat változtatnának. Kiemelten igaz ez a gonoszság az ádáz, sofőrnek álcázott, embervadász országúti rendőrre. Ők nagyon sokan vannak, fel le furikáznak az országúton ÁLCÁZVA, és azt lesik ki hányszor esett bele a csapdába...

    Bárcsak meghalna az összes rendőr. Milyen szép, szabad világ lenne...

    Okosak vagytok srácok. Értitek a világ működését.