Ellehetetleníti a fedett rendőri munkát a Facebook
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ejj bassza meg, ebben az országban nagyon nagy gondok vannak, ha így gondolkodtok a rendõrökrõl 😞
És most nem a közlekedési rendõrökre gondolok, mert õk az esetek nagyon kis részében végeznek fedett munkát.
És most nem a közlekedési rendõrökre gondolok, mert õk az esetek nagyon kis részében végeznek fedett munkát.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ig3n mi értjük!!!
de ezek szerint te nem érted az elõzõ írások lényegét. Ne csak a szavakat nézd hanem azok jelentését is. (:
de ezek szerint te nem érted az elõzõ írások lényegét. Ne csak a szavakat nézd hanem azok jelentését is. (:
Huh! Elõttem szólókkal teljesen egyetértek. A bûnözõk azok akik becsületesek. Eszükbe sem jut csak azért bûnözni, mert a semmiért kaphatnak sok dolgot, mert kizsákmányolásból lehetnek gazdagok. Egy kis bankrablás, drog kereskedelem, gyilkosság, lopás, stb. Ezt sosem csinálnák a jóravaló bûnözõk, ha megfelelõ jogszabályok lennének. Pl remek lenne, ha nem lenne ez büntetendõ.
A lelki beteg rendõröket pedig nem is értem. Ádáz módon beépülnek a bûnözõk közé, csak mert szúrja a szemüket, hogy a bûnözõk becsületesek. A jogszabály csapdákba beleesõ szerencsétlen bûnözõket próbálják elkapni. Pedig a bûnözõk mindig megküldik az aktuális bûnügyeik adatait, mindig jelentkeznek a rendõrségen, elmondják kit öltek meg, raboltak ki, megmondják, ha egy kis pénzért legyilkoltak téged és a családodat.
Engem nagyon zavar, hogy ezek a gonosz rendõrök próbálják megakadályozni, hogy olyan csoportok mûködjenek, akik bármikor megölhetik a családom valamely tagját. Drogost csinálhatnak bárkibõl, erõszakkal rávehetnek bárkit, hogy olyat csináljon amit nem akar.
Azt látom, hogy a bûnözõk alapvetõen jók, a mi érdekeinket nézve szétosztják a vagyonunkat. A rendõrök pedig csak azért mennek rendõrnek, és azért épülnek be, mert gonoszkodni akarnak. Brutálisan megállítják a bûnözõk jóindulatú tevékenységét, ahelyett, hogy jogszabályokat változtatnának. Kiemelten igaz ez a gonoszság az ádáz, sofõrnek álcázott, embervadász országúti rendõrre. Õk nagyon sokan vannak, fel le furikáznak az országúton ÁLCÁZVA, és azt lesik ki hányszor esett bele a csapdába...
Bárcsak meghalna az összes rendõr. Milyen szép, szabad világ lenne...
Okosak vagytok srácok. Értitek a világ mûködését.
A lelki beteg rendõröket pedig nem is értem. Ádáz módon beépülnek a bûnözõk közé, csak mert szúrja a szemüket, hogy a bûnözõk becsületesek. A jogszabály csapdákba beleesõ szerencsétlen bûnözõket próbálják elkapni. Pedig a bûnözõk mindig megküldik az aktuális bûnügyeik adatait, mindig jelentkeznek a rendõrségen, elmondják kit öltek meg, raboltak ki, megmondják, ha egy kis pénzért legyilkoltak téged és a családodat.
Engem nagyon zavar, hogy ezek a gonosz rendõrök próbálják megakadályozni, hogy olyan csoportok mûködjenek, akik bármikor megölhetik a családom valamely tagját. Drogost csinálhatnak bárkibõl, erõszakkal rávehetnek bárkit, hogy olyat csináljon amit nem akar.
Azt látom, hogy a bûnözõk alapvetõen jók, a mi érdekeinket nézve szétosztják a vagyonunkat. A rendõrök pedig csak azért mennek rendõrnek, és azért épülnek be, mert gonoszkodni akarnak. Brutálisan megállítják a bûnözõk jóindulatú tevékenységét, ahelyett, hogy jogszabályokat változtatnának. Kiemelten igaz ez a gonoszság az ádáz, sofõrnek álcázott, embervadász országúti rendõrre. Õk nagyon sokan vannak, fel le furikáznak az országúton ÁLCÁZVA, és azt lesik ki hányszor esett bele a csapdába...
Bárcsak meghalna az összes rendõr. Milyen szép, szabad világ lenne...
Okosak vagytok srácok. Értitek a világ mûködését.
ez alol a szbaly alol az "elozo sav" belso(!) savja kivetel kell, legyen.
betarthato torvenyekkel es szabalyokkal nem is lenne szukseg igazabol RENDORSEG-re. eleg lenne az, hogy van rendorsegunk is, ha esetleg megis tortenne valami. a baj ott van, hogy mestersegesen emelt akadalyokkal (csapdakkal) vadasznak ahelyett, hogy asnanak egy jo nagy godrot... az, hogy figyeled a rejtett traffipaxot, sokkal veszelyesebb, mint spontan menni. inkabb legyen folyamatos sebesseg-ellenorzes. 1.) 100 a limit. megyek szazzal az egyenesben, nagy auto utoler, folenyesen megeloz. 2.) jonnek a kanyarok, emelkedok, szerpentin szeru. nagy auto utoler, fekez, mogeall. 3.) turelem elfogy, egy lusta jobbosban megelozom, elhagyjuk az emlitett utszakaszt, nyolcszaz meter egyenes, a vegen nem latom a tukorbol "nagyautot". kanyar, egyenes, tempo meg mindig 100. nagyauto utoler, nagyot fekez, majd beall mogem 100-ra. nem eloz meg. jon a kanyar, megint lemarad. ez igy megy nap, mint nap. ezek a barmok csinaljak az osszes balesetet. kerem szepen, hogy mindenki sebesseget folyamatosan figyeljek!
a legnehezebb dolog a megengedett sebesseghataron belul gyorsnak lenni. de lehetseges.
a legnehezebb dolog a megengedett sebesseghataron belul gyorsnak lenni. de lehetseges.
az alabbi hozzaszolasok nyilvan nem azert szulettek, mert nincs szukseg rendvedelmi szervekre. az alabbi hozzaszolasok azert szulettek, mert a fent emlitett szervek nem ugy teljesitik a feladatukat, ahogy azt a polgarok elvarnak. magyarul: nem a dolgukkal foglalkoznak. szerintem ennyi.
Gratulálok mindkettõtöknek...
Azért megnézném, hogy rendvédelmi szervek nélkül milyen világ lenne.
Azért megnézném, hogy rendvédelmi szervek nélkül milyen világ lenne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az nem is baj ha lebukik.
Az ilyen munkára csak tisztességtelen embert lehet rávenni.
Nincs annál undorítóbb, ha valaki rejtõzködve figyel meg más embereket.
Jogszabály ide, vagy oda, én minden közfunkciót ellátó ember fényképét felraknám a netre, rendõrt katonát stb. névvel címmel.
Az ilyen munkára csak tisztességtelen embert lehet rávenni.
Nincs annál undorítóbb, ha valaki rejtõzködve figyel meg más embereket.
Jogszabály ide, vagy oda, én minden közfunkciót ellátó ember fényképét felraknám a netre, rendõrt katonát stb. névvel címmel.
← ElőzőOldal 2 / 2