SlickAdam#109
januarban lett bemutatva egy expon a kozonsegnek...
de ez a Prada akarmi szerintem se hasonlit az iPhone-ra. se kulsore, se tudasra. ellenben a Galaxy... kulsore, akar softwaresen is reszben, de meg csomagolasban is feltunoen a Phone-ra hajaz. de ez mar 1000-szer le lett irva 1000 helyen, de 1001-jere se ertik meg az okostojas fanbojok (mert ezesetben pont hogy TI vagytok a szemellenzosek). massal nincs is problemaja az Apple-nek. csinalnak rengetegen smart-phone-t? rendben, csinaljanak. csinalnak rengetegen tablet-et? rendben, csinaljanak. mint a Motorola peldaul. bar az csunya szerintem, attol lehet jobbat is, anelkul, hogy az Apple-t kene majmolni a siker erdekeben.
ezt meg nem lottem el, de itt az ideje:
par honapja nyomkodtam az iPad-ot a nyelvsuliban (azzal jegyzeteltem). volt ott rengeteg resztvevo a vilag kulonbozo pontjairol, altalaban 1-2 diplomaval. megkerdeztek tolem: milyen iPad-om van? idezek: "Samsung vagy Apple?"
mert ugye nem lehet egyertelmuen eldonteni. meg ugy egyebkent is ma mar minden tablet iPad... mint paraszteknal faluszelen is kola-nak hivjak a Fanta-t. tablet nincs ... iPad van... Apple, Samsung, Motorola, ...