• narumon
    #133
    Viszont amire próbáltam rávilágítani az azért átment nem?
    Egy 400e forintos öltöny nem tízszer kényelmesebb mint egy 40 ezres, csak pont annyival, hogy jobban áll az emberen. Van akinek ez megér 360e forintot van akinek nem. És nem ugyanazok az igények, amit itt a levente nevezetű gyerek nem tud megérteni, hogy ha nekem egy kurvajó öltöny kell akkor veszek egy Armanit és nem érdekel, hogy a bomberdzseki melegebb télen.
    Vagy hogy másik példát mondjak; a magánházunkat most cseréltük el lakásra. Van akinek fontos a magánház én néhány év alatt úgy kiábrándultam belőle, hogy most lubickolok, hogy végre lakásban lakunk! Igények, igények!
    Hogy az egészet telefonra is levetítsem (és akkor jöhetnek rám a köpködések, mert aki konkrétumot ír egy forumon azt utána mindig könnyű köpködni). Az iphone nekem az a telefon amit már nagyon régen szerettem volna. Egyszerű a kezelhetősége, nem kell hekkelnem, rootolnom meg semmivel sem foglalkoznom, csak bekapcsolom, böngészek a milliónyi elérhető program között és közben mindent egyszerűen és gyorsan meg tudok csinálni amire csak szükségem van. Meg tudnám ezt Androiddal is csinálni? Igen valószínűleg, de telefonból megint csak egy olyat kéne vennem ami iphone4 árban van, vagy alig alig olcsóbb. ZTE-vel is meg lehet sokmindent csinálni, csak ne mondják nekem, hogy ugyanaz meg ugyanolyan mert ez egyszerű hazugság.
    Tény, hogy most már még nehezebben váltanék, egyrészt mert nagyon megszoktam, másrészt van jópár tízezer forintnyi appom amit már megvettem, és a következő iphoneon is működni fognak ha váltanék akkor meg az androidos teló árához hozzá kéne adnom az összes előzőleg megvett szoftver (legalábbis azokat amiket ezután is meg kéne vennem - warezpisták kíméljenek).