• asgh
    #115
    "Hazug feelinget, nem technológiát árulnak."

    Majd kifejted az érzelmi indokaidat, hogy miért nem szereted.
    Vicces.
    A Samsung meg a flash érvelés tipikus racionalizálás: valamit zsigerből elvetsz, majd utólag ideologizálod. Pl. a Samsung belsős infók alapján lenyúlja az apple fejlesztéseket és hú-ha, az apple beperli. A flash meg felzabál 1GB ramot, meg 100%-on pörgeti a procit hogy egy nyavajás bannert megjelenítsen, az apple meg mekkora szemét, hogy nem engedélyezi a telefonjain (miközben az általad említett konkurens tartalmak eleve nincsenek telefonra optimalizálva, viszont lezabálják a telefon aksiját kb. fél óra alatt.)
    Tőlem egyébként azt veszel, amit akarsz, azt utálsz, amit akarsz, ez mind magánügy.
    Azt viszont nem ártana már észrevenned, hogy az általad említett "hazug életérzés" duma nem más, mint a magát IT elitnek vizionáló, tizenéves vérpistikék szánalmas ideológiája arra a ellentmondásra, hogy ha szerintük az apple túlárazott szemetet árul, akkor miért a legsikeresebb IT cég a világon.
    Persze értem én, aki szűk környezetében úgy nő fel, hogy a család, a barátok, meg mindenki őt tekinti a számítógép zseninek, az előbb utóbb maga is elhiszi, hogy amit ő gondol, az az igazság és nem fogja fel ésszel, hogy rajta kívül vannak mások, akiknek más igényeik vannak a számítástechnikával szemben, mint neki. Pl. hajlandóak kifizetni egy hardverért az extra árat, ha cserébe egy tényleg működő rendszert kapnak, ha nem kell vele szopni, ha jár hozzá alkalmazásbolt és tartalomszolgáltatás, stb. stb.