• Doktor Kotász
    #110
    "kicsi kotasz, te nem hogy nem hasznaltal, szerintem meg csak nem is fogtal, de ugy igazabol nem is lattal meg Apple termeket. ekkora bullshit-et meg nem olvastam. menj es nyomkodj valami Acer masinat 500 Euro-ert, ha az ugyis ugyanaz a minoseg! :D"

    A 680x0 korszaktól kezdve ismerem az Apple termékeit. Emlékszem, mikor váltottak PPC-re.
    Sokáig a kedvenc márkám volt. Nem tudom megmondani pontosan mikortól, de lassan, észrevétlen a legmegvetettebb márka lett a szememben az Apple.

    Hazug feelinget, nem technológiát árulnak. A technológia az csak a csomagolás.
    Semmi bajom azzal, ha valakinek feeling kell, ha hajlandó ezért fizetni. Mondjuk egy aranyos butuska kislány vihog, hogy milyen cuki, úgy szereti, mint a hello kittys polóját. Nincs ezzel baj.

    Ezért még csodállom is az Apple-t, meg Steve Jobs-t. Komolyan, ez egy rendkívüli teljestmény.

    Mondjuk, visszatasztó, de nem a cégre nézve, amikor a korábban pepsi colát szürcsölő gumicsizmás parasztok vesznek egy Apple terméket, és hercegnek érzik magukat. Sót, inkább szánalmas.

    Jü példa erre amit írtál:

    "ekkora bullshit-et meg nem olvastam. menj es nyomkodj valami Acer masinat 500 Euro-ert, ha az ugyis ugyanaz a minoseg! :D"

    Tökéletesen jellemző egy magát hercegnek képzelő gumicsizmás parasztra..

    Ami viszont undorító, és megvetendő, amiért már idegenkedem a cég termékeitől, arra a legjobb példa, amit a Samsunggal művelnek. A flash kiátkozása hazug indokokkal. (olyan platform, amivel programok megkerülhetik a gyári szoftverboltot) De nem ezt kommunikálták, hanem hazug indokokat.

    Maga a cég lett ellenszenves. A kedvenc cégből.

    Igen, ha ez nem lenne, akkor lehet, hogy vettem volna IPhone-t. Mert nem rosz. Egy átlagos, de jó termék. És annyira nem zavart volna, hogy sok gumicsizmás paraszt vagizik vele. Régebben vagy 15 éve a stricik egy presszóban kirakták az asztalra a Nokia 2110i telefonjukat. TGisztára ugyanez az utóérzés...

    De maga a cég lett ellenszenves.