Konzolvásárlás előtt – mit, hol, mennyiért?
-
Tusy #63 - én pár hónapja vettem egy 4Gb-os Xbox-ot és bár alapjában nem bántam meg azért nem vagyok vele maradéktalanul elégedett
-- live : PC után nem veszi be a gyomrom, hogyha multiban akarok játszani akkor elő kell fizetnem rá. 4Gb-os Xbox memóriával a live egyéb szolgáltatásait nem igazán tudnám kihasználni (demo letöltése, játék vásárlása)
-- mivel a játékok csak lemezről tudnak futni, így nagyon hamar zavaróvá vált a hangja (mivel a lemezt folyamatosan pörgeti, és elég magas fordulaton). Nem mértem műszerrel, de 5x hangosabbnak hallani mint a PC-m lemez írás közben. Működő PC-m mellett lehet aludni, Xbox mellett meg nem. Talán már velem van a baj, de amikor fáradtan leülnék játszani kicsit 1-2 óra múlva pont az Xbox zaja miatt hagyom abba (és játszok tovább PC-n)
-- HDD: adja magát az USB-s külső adattároló (HDD, pen-drive) hozzácsatolása, általános eszköz esetén ezt legfeljebb 16Gb-os méretben látja, a speciális eszköz viszont elég drága (16e-25e Ft a szóba jöhető 250Gb-os HDD)
-- HDMI: ha a TV (monitor) ismeri ezt a szabványt akkor ez sokat dob a kép minőségén (durván a dupláját)