Konzolvásárlás előtt

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackcalibra
Gondolom ez a virágbolti játékok futtatása miatt érdekes.
Viszont szerintem én nem nagyon bohóckodnék ezzel, az a pár használt játék bõven beleférne.
szekrény
felmész a psp.hu-ra és megkérdezed melyik sorozatszámúnak van már fix törése addig ne is vegyél semmit mert ráb*szol ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

asysoft
Már csökkent az ára😊 Amúgy én is ezen gondolkozom mostanság, és úgy tûnik, hogy a PS3 felé billen a mérleg. Igazából, (számomra) az X a némileg alacsonyabb ár és az Alan Wake miatt vonzóbb, de utóbbit nem fogom figyelembe venni, PC-m összeállításánál is jól ráfaragtam<#idiota>

bon (#12):
Xbox emulációnak (most tekintsünk el attól, hogy epsilon valószínûsége lehet a dolognak) nem, hogy csökkentenie kéne az X360 melletti érvek számát?😊

/*WTF?!*/

blackcalibra
Üdv!

Gondolkodom egy PSP beszerzésén, használt érdekelne, inkább mint "érdekesség" mint "létszükséglet" lenne.
Mire érdemes odafigyelni?
Gondolok itt olyasmire hogy az akksinak mennyi ideig illik bírnia még és hasonlók.
Melyiket érdemesebb belõle venni(nem nagyon vagyok képben a számozásokat illetõen)?
Bármilyen infót szívesen fogadok.
Kongy
Csakis PS3-at vegyél! Elõttem már elmondták miért, és PS3 tulajként mondom, hogy 100%-osan megéri. Ráadásul most fog csökkenni az ára is!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
persze ha megtehetnénk mindenkinek lenne mindenbõl...😊
vortel
mondjuk én tényleg függõ vok <#nyes>

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Sokan örülnek ha egyet fent tudnak tartani, nem hogy hármat...
Ráadásul egy átlag játékos igényeit bõven kielégíti egy konzol, semmi szüksége háromra.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

vortel
Amúgy meg miért kell választani? nekem van egy boxom, két ps3-om és egy wii-m és ez mind így kerek és így alkot egy egészet. Mind3 gép másban erõs, van amiben gyengébb. Nekem hangulattól függ mikor melyiket kapcsolom be. Az egyik PS3-on játszok neten fifával, coddal, másik PS3-on tolom az exklúzívokat single-ben. Xboxon partizunk kinect-tel plusz fifa offline multi, blur offline multi, mortal kombat, stb. Wii-n meg barátnõm tolja a platformereket donkey kong, mario, stb(na jó én is szoktam néha <#papakacsint>) meg néha hülyülésbõl tolok egy kis goldeneye-t vagy Medal of Honort, plusz a Wii még mindig a legjobb parti konzol (Wii sports resort, Wii party, stb) és teljesen más világ mint a boksz vagy a pées. Ma már olyan árakkal futnak ezek a masinák, hogy mindegyiket be lehet szerezni a nappaliba. Elférnek egymás mellett, szerintem érdemes, mivel mindegyik egy külön világot kínál.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

vortel
szvsz a box kontrollerre tökéletes, a ps3-é meg sz@r. Én a PS3on is x360 kontrollerrel játszok, szóval ez ne legyen szempont, mert ez simán megoldható. Olyat is tudok aki ps3 kontrollerrel játszik a boxán, szóval oda-vissza megoldható a dolog

Tinman
X padja nekem jobban fekszik, mint a PS3-é, de embere válogatja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha ez neked ennyire fontos, akkor fõleg neked kell kipróbálni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kakaoskalacs
Kontroller ügyileg melyik kényelmesebb? box vagy ps3 controller? 😄 nalam ez pl iszonyu fontos . Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Sir Quno Jedi
hüJeség konzolo veni a péCé a zász! hikk

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

armageddon666
PS3-on már könnyebb és garivesztés nélkül lehet, hogy a játékok mennyire hozzáférhetõek azt nem tudom.

PS3 szimpibb, bár boxra szebbek talán a játékok. Nem rég próbáltam PS3-t és bejött, lehet beszerzek majd én is egyet 😊

@

Totti5
Pontosan úgy van ahogy írod.

Már a PSPs GoW sem tetszett annyira, de mivel szép volt letoltam 1nek elment, viszont itt hever a csilli villi tényleg baromi szép Castlevania, de nem visz rá a lélek hogy folytassam 3 óra után, nem az én mûfalyom. Valószínüleg a GoW3at sem élvezném, ahogy az MGSt és a STOC-ot sem.

7k korrekt ár ( postával együtt ) ? és akkor megbeszéltük, megvettem, amint kitoltad fizetem és küldheted.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
LC kapcsán annyit, hogy a graf azért PC-n csak jobb...

A 3-al eddig kb. 1 órát toltam, de sajna éppen a 75 FPS-es Batman AA PC után és olyan érzés volt, mintha egy 120 kilós kansvéd megakarná hágni a szemem. Rece és fice, 20-25 FPS, jó kis screen tearing, meg v-sync gondok.
Az a durva, hogy ezt igazából akkor veszi észre kegyetlenül az ember, amikor elõtte u.a. a kijelzõn egy "kés a vajba" játékkal játszott heteket...

A Fable 2 akkor veszteség ha, ahogy te is írtad tetszett neki az elsõ... de ha választani kéne, így látatlanba is az ICO és SOTC HD-t, az MGS4-et, a GoW 3-at és társait választanám helyette, pedig mondom: nagyon kimaxoltam és kifejezetten megszerettem a végére.

Ha komoly a Limited vásárlási szándékod beszélhetünk róla, de az tuti, hogy 7k alatt nem eladó.
Jelenleg még a King's Bounty Crossworlds maradék kampányait tolom (2-3 nap max még, mondjuk benne van már több, mint 1 hónapom :-D ) aztán nekizuhanhatok, Dead Space 2-öm még ugyse' jött meg :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Lost Chapters megjelent Xboxora is a PCs rilízzel egyidõben, nekem az van.

Mennyit toltad a 3al? vannak helyek ahol valamiért leesik a játék közepén mert nem tudom, de amúgy egyátalán nem szar a frém.

"Fable 3 - 6/10 , mert

- egyik helyen pécé feeling szaggatás volt, 0 fps mellett, belassult az egész és szarrá akadt 10 mpnként valamiért... ezt úgy 5 alkalommal minimum eljátszotta amikor odautaztam, persze semmit nem is tudtam csinálni akkor, inkább mentem tovább
- minimálus popup az egyes átvezetõkben, de szembetünõ
- itt ott kisebb optimalizálási problémák
- nem sikerült lényegében továbbfejlõdni, sok az értelmetlen dolog, hibá lehet sok mindent megtenni, nincs értelme...
- a vége összecsapott WTF volt, olyan szinten hogy most ketté tudnám törni a lemezt és megeteteni Molinõvel...

A pozitívumkról meg már írtam menet közben, azok nem változtak. 2. rész jobb volt."

Fable 2 igen is veszteség, ha tetszett neki az elsõ.

A 4. rész pedig jövõre jön a legújabb infók szerint és hogy pécére is jön e azt senki sem tudja.

Mikor tolod ki a 3at??? kellene vennem a DLC miatt egyet, de akkor már ha újra elõrõl el kell kezdenem ( most gonosz leszek ), mehetne a polcra egy limited...

Tinman
A Fable kapcsán, csak az a gáz, hogy az 1 PC-re Lost Chapters alcímmel, picit bõvebb is (bõvített tartalom, jobb graf, új küldetések) mint X-en, a 3. rész pedig PC-n az áltimét, fõleg, hogy PC-n ingyenesek hozzá a DLC-k, míg X-en fizettünk érte, ráadásul X-en hányinger a frame ^^

A Fable 2, ha kimarad neki, mivel box exclu nem hatalmas veszteség, de az tény, hogy meg lehet szeretni és nekem személy szerint a végére kellemes emlék lett.

5c0rp330n
ps3
/close

LoSA
<#eljen>

Totti5
Hülyeség, ilyen nem lesz.

Totti5
Exluzív játékok alapján dönts.

Ha a GoD OF War, Uncharted, GT5, Killzone érdekel, akkor PS3.
Ha a Halo, Forza, Fable, Gears of War, Alan Wake akkor Xbox.

Ha Blur Ray filmeket érdekelnek akkor PS3.

Ha inkább multiplarformra akkor Xbox.

Kinect egy kontroller nélküli eszköz ami lehetõséget ad arra hogy szabadon a kéz, láb és a tested mozgásaival irányítsad a játékot. Vannak rá rettentõ jó és szórakoztató címek, de azzal számolni kell hogy elég nagy tér kell neki. A tévétõl számítva 2-3 méter mindenkép, tehát egy közepes nappli + ha ketten játszatok akkor annyi hogy egymás mellé állva kitárt karokkal se ütközzetek. Természtesen jól megmozgat és lefáraszt, de az élmény hatalmas, fõleg baráti társasággal vagy családdal.

Move egy teljesen más eszköz. Egy kontroller, olyan mint a WIIé, csak ez nagyon pontos. FPSre, TPSre is alkalmas és minden olyanra amire a Wii is.

Ha média centernek ( pl filmezés ) akkor PS3.

Elõnye hátránya egyiknek sincs már, mert minden a két slim gép szinte ugyan azt tudja felszereltségben.

Igen fizetõs a multi Xen, 1 évre 9-10k ( 3 hónapra 4k stb... ), ha ez elrettent akkor PS3, mert ott ingyenes.

( multiplayer szolgáltatások Xen jobbak, kapsz alapból mikrofont hozzá... PS3on pl nem lehet partyban beszélni és venni kell külön mikit )

PS3 procija kicsit erõsebb, de azzal csak pár belsõs exluzív gyártók tudnak komolyabb szinten dolgozni, a grafikai csip Xboxban erõsebb és könnyebb rá fejleszteni, ami viszont a multiplatform játékok nagyrészénél érezhetõen szebb képet és gyorsabb teljesítményt ad ( sok esetben 10 fps eltérések is vannak, tehát amikor Xboxon 30fps a játék, PS3on 20 ).

Ezeket az üzleteket ajánlom:

gamestore.hu ( ha játék és gép kell )
konzolstudio.hu ( ha gép kell )
platinumshop.hu ( ha játék és gép kell )

+ JATEKIM.HU ( használt és új játékok nagyon jó árakon )

Guren

bon
Xbox360, pláne ha a Microsoft valóban megcsinálja a Windows 8-as terveit, Xbox emuláció Windows 8 alatt, bár ez még csak pletyka. De nálam még az is számítana, hogy Windows Phone 7-es telefonom van és azon van xbox live támogatás.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

LoSA
Valaki indokolja már meg, hogy miért PS3? Ne csak az, hogy az van nálam kölcsönbe, stb... 😊

NEOreg3
PS3, mondom ezt úgy, hogy a kommentedet nem olvastam el, és nincs egyetlen konzolom se

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jim Morrison
en is igy vagyok vele, ps1, psp, bar nincs kolcson ps3 am.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ha van barátnõd akivel sokat vagytok együtt vagy gyerekeid/ ill. sûrûn járnak hozzád haverok, akkor Wii.
Igen, lehet azt mondani hogy valahol gyerekes, de garantált a végig röhögve vidáman játszás. Nekünk a párommal rengeteg nevetést ad a cucu, és ennél a gépnél van legjobban jelentése annak, hogy : JÁTÉK.

fotográfik kolomp edisön :D

Falkon
Pc-s vagyok én is, de most szereztem kölcsönbe egy Ps3-at. Kurva jó, gyönyörû grafikával. Lejátszik minden lószart. Mondjuk én mindig is PlayStation-s voltam. Ps1, psp, most ps3

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Bronx South
Én PC párti vok, de ha nagyon konzolt akarnék venni akkor PS3.

LoSA
Én nekem is XBOX-m van... Egyébként én szeretem, nekem nincsen vele semmi bajom. PS3, ha jól tudom, akkor drágább, illetve nem tudom, hogy mennyire akarsz warezolni, PS3 úgy tudom, hogy ez még nehezebb.

Tinman
XBOX tulajként mondom: PS3.

Egyszerûen azért, mert több és jobb exclusive van rá és hidd el, könnyen lehet a Halo és GeoW nélkül élni... kérj kölcsön majd egy X-et és told le az X-es exclusive címeket.
Az ingyen multiról és a BR olvasóról nem is beszélve...

bakkerman
hát boxból csak slimet vegyél,annál régebbit nem érdemes

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Különc
Most fog csökkeni a PS3 ára (Xboxét nem tudom) ám szimpátia kérdése illetve nézd meg hogy az exclusive játékok közül melyik jön be inkább? (Pl god of war, heavy rain, uncharted, ezek csak PS3, Alan Wake, Halo csak XBOX)

Hardware fix mindkettõnél, beteszed a lemezt azt játszol.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sziasztok,

alapvetõen Xbox360 vagy PS3 vonalon gondolkozom. Elég sok fórumot és oldalt átnéztem már ez ügyben, de még mindig nem billent a mérleg egyik oldalra sem. Azt olvastam, hogy mindkettõ nagyjából most érkezett el élettartamának a feléig, de mivel a konzolok frissességében nem vagyok otthon, ezért nem tudom eldönteni, hogy ez vajon jó vagy rossz dolog. A hardware szempontjából a technikai paraméterek sem mondanak sokat, úgy tudom a PS3 egy kicsit erõsebb, de ez pontosan miben nyilvánul meg? Nem vagyok nagy játékos, inkább a könnyedebb típusú játékokat szeretem (a Wii viszont túl gyerekes számomra), úgy láttam, hogy ezen a téren inkább az Xbox a jobb választás. A Kinect is érdekel, az mennyivel jobb (ha jobb egyáltalán) mint a Move? A másik oldalon ott van a PS3 ingyenes online játéklehetõsége, ami az Xboxon elég drága... Tudom, hogy a konzolcsatában nem létezik abszolút gyõztes, de a fentiek alapján mit ajánlanátok nekem?
Még egy kérdés: hol érdemes venni? (ár, garancia, megbízhatóság, stb.)
(Elnézést ha már volt ilyen topic, de nem találtam meg a keresõben.)

← ElőzőOldal 6 / 6