Konzolvásárlás előtt – mit, hol, mennyiért?
  • wander01
    nekem van hütésmoddolt boxom, 2009-es, tökéletesen müködik, nem melegszik, de relative hangos. szerencsére a szoba nagy, box messze van, és erős a hangrendszer szal leszarom :) PS3 is van, az kussban van, hibátlan.

szerintem pro és kontra

xbox360: olcsobb, nem kell játékra költeni, de mellette azért ha ügyes az ember lehet live-ozni, bagoért lehet javittatni, igénytelen, egyszerü. kinect atomállatság, nekem ugyan nincs de a jó játékok rá kurvajók. nem a tigrisbaszakodásra gondolok.

PS: gyors, szép, jól lehet rajta netezni, viszi a veznélküli bill-emet, PSN függőséget okoz, a csajod is elvan vele, bődület demo mennyiség van hozzá, a játékokat viszont muszáj megvenni. és a move olcsobb mint a kinect, lehet jobb is, még nem probáltam.

kontra

box nál nemtok mondani igazábol hátrányt, ha csak a bannolós játékdolgot nem, de up-to-date flashneki kell rajta lenni és el lehet játszani. haverokkal lanozni kurvajól lehet vele. drágák a kiegészitők

PS: kurvadrágák a játékok hozzá, ha letöltesz gammát, a 250-es vinyo is elég szűkös bele. net-csethez kell egy bill hozzá mert a controller szétbasz. a ps kontrollert amugy sem szeretem, a boxos sztem sokkal jobb. viszont kurvajó a 3d rajta ha 3d tévére kötöd. a kékrája lemezek viszont tul sérülékenyek, de már csak lejátszónak is érdemes használni mert a netről rengeteg extrát huz be hozzá.

szóval:

a ps jobb de sokkal drágább minden szempontból, a játékok nagyon drágák. a box olcsóbb de nem tud annyit, de mivel én warezolok ezerrel és van 50-60 gammám hozzá jobb a felhozatal, és grafban sem igazán szarabb, csak akkor látod ha valami kurvajo tévére kötöd.