Konzolvásárlás előtt – mit, hol, mennyiért?
  • asysoft
    Hát, remélem nem fogom megbánni:) Uncharted videók alapján (amellett, hogy igényesnek tűnik) valahogy a Tomb Raidert juttatta eszembe (persze mellek nélkül), amiért nem voltam annyira oda, de ha elérhető a demó, mindenképp kipróbálom. God of War viszont abszolúte hidegen hagy:(

5c0rp330n (#108):
    Szerintem pedig egy alapvetően játék célú eszköznél az elérhető játékok a legfontosabbak, a többi csak árnyalhatja a képet (persze nyilván határokkal). Ha valakinél ez nem dönti el a kérdést, akkor jöhet a többi jellemző...:)

vk90 (#117):
    Nem az, hogy olcsóbb (amely árkülönbséget viszont a konzolnál pengethetünk ki), de jobban használhatónak tűnik, mert van mit nyomorászni, és kisebbnek is tűnik a lag. Nekem emiatt a Move jobban bejön, mint a Kinect (hiába egy Wii-kontroller vicces Sony köntösben), ha lesz több érdekes cím rá, alighanem be is fogok egyet szerezni. Bár előtte magát a konzolt kéne, ráadásul 576-ban pont most tűnt el a 160 gigás (320-as szerintem nekem felesleges lenne, nem akarok filmeket/zenéket tárolni rajta)...