• donceleger
    #45
    "Bocs, de 10 millióból mennyien is nézik? 1,5 millióan? Ki is tartozik akkor a kisebbséghez?"

    Ezt most komolyan gondoltad? Szerinted létezik olyan, hogy egyszerre, mind a 10 millió lakos ugyanazt nézze? Ebben még a csecsemők is benne lennének, őket azért nem akarod potenciális nézőnek avanzsálni amikor is rázsibbadnak a tévére ugyan de nyilván nem fogják fel mi zajlik ott!
    A legnézettebb műsorokról beszéltem, ott meg bármennyire is fáj, de a BK vezet. Ilyen szinten kisebbség! Vágod? Amúgy meg ez az adat nyilván a teljesség igénye nélkül készült, mert engem pl egyszer sem kérdeztek meg, hogy néztem-e vagy sem. De ha valaki nem nézte meg éppen az adott pillanatban, attól még később megnézhette felvételről!

    "Te vagy a lúzer, és még ilyen hülyeségekkel is eteted magad ... a végén még megmagyarázod itt nekem, hogy a BK mennyire de nagyon jó sorozat ... ez már mindennek az alja."

    Nem akarok én neked megmagyarázni semmit, mindenki eldönti nézi-e, és hogy számára mennyire jó, vagy sem! De ezt azért te se akard eldönteni. Mint látható, sokan nézik és téged pedig pont leszarnak a véleményeddel együtt.
    Számodra szar. Hát legyen! De ettől még nem igénytelen, csak számodra nem üti meg a mércét.
    Amúgy én sem nézem, nálunk is a feleségem nézi, de néha-néha megnézem én is, bevallom. Szóval ne te akard meghatározni, hogy mi az igényes meg mi nem az!